cZyNo Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Czasami widmo jest lepsze niż zombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Konrad zachwala bo jego "produkcji" . E tam od razu zachwala. Po prostu wizualnie mi się takie podobają. A że maczałem w tym palce nie ma tu nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Niestety okazało się ze moje modele dość rozsądnie latają i jest to trochę nudne. W związku z tym resetuje ustawienia i ustawiam je całkowicie od nowa, zgodnie z nowymi pomysłami przecież coś trzeba robić mądrego na treningach a nie tylko latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Zanim zresetujesz, zgraj na kartę pamięci i podeślij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ba. Żeby to tak działało A ja mam zawsze zgrane na kartę. Każda zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Czasami widmo jest lepsze niż zombi A ja dostaję wiadomosci ...ty Judaszu ...! Lataleś z ZYDAMI....HA...HA...HA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Grubo grubo Jano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Letko nie ma jak chce się latać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Judasz ładuje akumulatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jakiś kryzys w F3F u Jurka? Latać się nie chce? Wszystko już było ... (ustawione w modelu)? Przesyt z intensywnego sezonu? Może trzeba zmienić konkurencję? Wpadnij Jurek do nas jutro o 11.00 na 5J-ki. Latamy z Konradem wolniakami na czas W trzech to już będą mini zawody Miejscówka na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Wpadnij Jurek do nas jutro o 11.00 na 5J-ki. Latamy z Konradem wolniakami na czas W trzech to już będą mini zawody Miejscówka na PW. Świetna propozycja. W południe nie będzie wiało, więc i tak i tak nie polatasz w F3F a razem faktycznie będzie fajnie. Mamy gadaczkę, więc symulujemy sobie zawody i jest świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Zobaczymy. Planowałem zbocze. Ale jak będzie kicha to o 11 już będę wiedział. Latacie tam gdzie zawsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Tak tam gdzie zawsze. Wpadaj wpadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Hmm. Znalazłem przyczynę pikania w aparaturze. I miało to niekorzystny wpływ na ostatnie 2 dni na MS Lepiej późno niż w cale Chyba po tych znacznych kilkuset godzinach nalotu aparatura zaczyna delikatnie się zużywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Też tak zawsze żonie mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Spoko. Planów zmian nie ma. Tylko na dwa loty usterka miała wpływ. Video sprawdzone. Mogło być gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No i Wrocław dziś sobie polatał. Warunki były bardzo fajne. ciepło dość silny wiatr i słoneczko. Jak przyjechałem było trzynaście metrów na sekundę, później jak się obniżył, ale raczej nigdy nie spadł poniżej 7 ms. Z wolnoLotek były nici Mimo ze model J zabrałem na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Najważniejsze, że uśmiech na twarzy i jest moc w lataniu. Nam w J-takch też dzisiaj fajnie pykło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jurek, ponawiamy propozycję polatania na najbliższą niedzielę, godzina 11.00, ta sama miejcówka. prognoza na słaby zefirek i jotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi