cZyNo Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Jeśli pogoda dopisze to w ww. terminie będą organizowane zawody Pucharu Polski F3F. Po kilku latach posuchy Wrocław wraca na rynek F3F W związku z tym, zachęcam pilotów i modelarzy z Wrocławia do uczestnictwa w imprezie czy to w roli zawodników (wymagana będzie licencja FAI) czy w roli pomocników lub obserwatorów/kibiców. Szczególnie miło będą widziane osoby, które będą chętne poświęcić swój czas i wspomóc nas przy sędziowaniu na bazach. Wszelkie nowe dane odnośnie tych zawodów będę zamieszczał w tym wątku. A w czerwcu kolejne nasze zawody. Plus kilka imprez w Jeleniej Górze. pozdrawiam Jurek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cZyNo Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Udało mi sie namówić pierwszych zawodników z zagranicy. Tak wiec zawody o Puchar Wroclawia stają sie międzynarodowe. Ponownie zapraszam chętnych pilotów o zakup licencji, treningi i start w zawodach. Zapraszam ponownie osoby chętne do pomocy oraz kibiców Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 No to zapowiada się bardzo interesująco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cZyNo Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 Chwilowo zarejestrowało sie 15 zawodników w tym 4. Z zagranicy. Szacuje ze docelowo bedzie ok 22-25 uczestników Pozdrawiam I czekam na chętnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
cZyNo Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Rejestracja praktycznie zamknięta. Aktualnie zapisanych jest 26 zawodników w tym 7 z Niemiec i Czech. Będą zawodnicy którzy wygrywali zawody z cyklu Eurotour F3F. Jako zawodnicy wystartują producenci i konstruktorzy modeli Respect (będzie do obmacania kadłub elektro), Toxic, Relax oraz Vector Max (Wistmodel) no i producent modelu Vertigo z Czech. Więc pozostaje nam czekanie na wiatr i na 'niedeszcz'. pozdrawiam Jurek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cZyNo Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 A my nie daliśmy na tace (jak Janek) i mieliśmy piękne spotkanie towarzyskie któremu towarzyszyło odlatanie 1,5kolejki z czasami od99sek w górę oraz loty elektrykami i na wyciągarce Z lotów w niedziele zrezygnowaliśmy ze względu na kiepskie prognozy wiatrowe. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Byłem, widziałem i jestem po prostu zachwycony. Impreza była pomimo słabego wiatru moim skromnym zdaniem bardzo z naciskiem na bardzo udana. Jurek jako organizator wypadł świetnie . Było dużo śmiechu i emocji. Świetne spotkanie. W końcu widziałem jak z holu latają "tych" rozmiarów modele. Spodziewałem się większej dramaturgii, ale wszyscy piloci, którzy startowali z holu spisali się na 5+ -pełny profesjonalizm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyTom Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 dodam jeszcze podsumowanie - wszyscy uśmiechnięci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cZyNo Posted March 30, 2014 Author Share Posted March 30, 2014 Dziękuje Ci Tomku! Za pomoc i za cierpliwość! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts