TeBe Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Taki mail dostałem PO ZAPŁACIE :-) Zobaczymy, co będzie dalej :-) Obsługa sklepu skontaktuje się jak najszybciej w celu POTWIERDZENIA DOSTEPNOŚCI wszystkich zamówionych towarów oraz ustaleniu dokładnych kosztów wysyłki ( w niektórych przypadkach mogą one różnić się od podanych . Do tego czasu proszę nie wykonywać przelewów za zamówiony towar . Wybrana forma płatności to: PayPal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 to takie profesjonalne... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Akurat kupowalem u Marka kilka modeli. Moze faktycznie email przyszedl nie w pore. Jednak nigdy nie mialem problemow z tym sklepem. Marek prowadzi sklep od dawna i moge go zdecydowanie polecic wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja też po kilku zakupach bardzo polecam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja również nigdy nie miałem problemu z zakupem. Kontakt wzorowy, doradztwo też na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A ja mam mieszane uczucia ci do tego splepu ,zrobiłem tam pierwszy raz zakupy bo akurat mieli model w dobrej cenie przy okazji zamówiłem jakieś dodatkowe części w tym 4 serwa ,w jednym opakowani z serwami brak było orczyków niby nic ale zawsze to jakaś nieścisłość w zamówieni ,rozumiem jakbym zamawiał bardzo dużo to i może by sprzedawca to przeoczył ale niebyło to aż tak duże zamówienie ale postanowiłem napisać o zaistniałej sytuacji do sklepu w odpowiedzi dostałem informację że zostaną dosłane brakujące orczyki,do dnia dzisiejszego niedoszły a minoł chyba dobry miesięc ,,napisałem do sklepu że akurat dane orczyki posiadam i nie stanowi to dla mnie problemu ale czy to dobrz świadczy o sklepie jak traktuje klięta i że nie kontrolują zawartości wysyłanych paczek ,Tak czy inaczej niby drobnostka ale zraziłem się do zakupów w tym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Kupowałem już tam kilka modeli ESA, dużo różnych drobiazgów i nigdy nie było najmniejszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Co się dzieje z tym sklepem? pokazuje taki komunikat. Sklep Cyber-Fly.pl jest aktualnie nieczynny Przestał działać czy to tylko chwilowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie zmienił się przypadkiem właściciel??? Teraz otwiera się to jako RCTRAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Sklep zakończył działalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi