piotrekrc Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 a ja po bobrownikach pojechałem na muchowiec i żałujemy z synem że niezostaliśmy w bobrownikach .air show w katowicach to tylko nazwa.samolotów mało i nic ciekawego. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 a ja po bobrownikach pojechałem na muchowiec i żałujemy z synem że niezostaliśmy w bobrownikach .air show w katowicach to tylko nazwa.samolotów mało i nic ciekawego. Piotrek, gdzie tam będziesz jeździł, w każdą sobotę i niedzielę jest lepszy air show na CYCu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 od początku godołem że te air show na muchowcu to gówno dla niedorozwojów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 no na Cycu faktycznie jest lepszy air show ,modele ciekawe no i telewizja zdaje super relacje .pozdrowienia dla lataczy rc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 3 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No to tutaj relacja z naszych odwiedzin na Pikniku w Bobrownikach a poniżej linki do fragmentów z latania Pawła i Wojtka Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=q-6ihKYpF_Q i 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jak zwykle pięknie zmontowane !!! super sie oglądało 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dziękuję Adamowi za nagranie mojego lotu, brakło kilku momentów, ale były te najważniejsze dla mnie. Okazało się, że nie było tak źle, jak myślałem. Paweł wykonał piękne lądowania, pętle (ta pierwsza niska, kozacka) i przegwizd też. Fajna relacja z udanej imprezy modelarskiej. Tutaj linki do nowo utworzonych playlist (dla tych co jeszcze nie widzieli): Klub Modelarski "Gwarek" Piknik Modelarski Bobrowniki 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 4 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 No to jeszcze porcja zaległych filmów Niedziela 30 sierpnia oraz wieczorne latanie 26 sierpnia i 01,02 września. Atrakcji jak zwykle nie brakowało Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=vLjUFfFNv5A http://www.youtube.com/watch?v=_c8BfMWCckM http://www.youtube.com/watch?v=KClEFjPF8l4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Kilka zdjęć z 30 sierpnia. A poniżej z 5 września. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Piekne zdjęcia i filmy poraz 1212312331432242. Bardzo fajnie siw oglądało, ekipe macie super 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 motyw z karimatką ... pierwsza klasa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Krótki, pierwszy filmik nagrany przez moją drugą połówkę z późnego, wietrznego popołudnia 5.09.2015 Miłego oglądania. https://www.youtube.com/watch?v=Chfn1Ofx7a0&feature=youtu.be 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 no Łukasz nieżle wiało ale dałeś rade 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 no ładnie poszalałeś. i samolocik też dał radę skrzydła to momentami dosyć dosyć wyginało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Okazuje się, że model daje radę, a skrzydełka elastyczne są. Już parę wygięć wytrzymały i to dość ekstremalnych - prawie litera U się z nich robiła. Potwierdza się, że Multiplex robi dobre modele. Jak zajechaliśmy na lotnisko i w chwili wyjścia z domu miałem wątpliwości czy coś się da polatać, ale jak się okazuje, przy takim wietrze można coś tam polatać, ale to nie to samo co było dzień wcześniej w piątek pod wieczór - zero wiatru. Modele latały jak po sznurku, a szybowanie - bajka. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 wiało, że "stójki" w miejscu Ci się nawet zdarzały Tak sobie myślę, to przy takiej pogodzie to można by chyba godzinami latać na byle 1300mAh W jedną stronę 100km/h, w drugą tyle co wiatr i model stoi w miejscu. Prąd tylko na powrót potrzebny, nawet wznoszenie widziałem dało się robić w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Dzisiaj znalazłem film Wojtka ja był na urlopie tzn nie latał na naszym lotnisku , ale myśle że było by szkoda nie pokazać tak fajnego filmu. Więc postanowiłem go wrzucić : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Filmik super, no i inne, bardziej malownicze tło niż przeważnie, krzaczory na polu To oczywiście żarcik, ponieważ nasze krzaczory są bardzo fajne prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jak się podobało to macie jeszcze z 2014 roku. Rano, po całej nocy w podróży, wyciągnąłem z bagażnika Pionierka i pobiegłem na plażę polatać, przy wschodzie słońca. R-Planes Pioneer 1400mm. Sunrise flying 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi