Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 29 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Następnym razem biorem na siebie cubic drewna i robimy ognisko - bo troche nam 4litery zmarzły. Mmmm, ognicho, kiełbachy, chlebek na patyku, zwęglone kartofelki i może jakiś kociołek i smalczyk Andrzeja? No i powtórka z wieczornych lotów, mmmmm... Październikowe weekendy jak na razie zapowiadają ciepełko, no to kiedy te ognicho? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. piotrekrc Opublikowano 29 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Witajcie,filmik super jak zawsze ,miło było powspominać choć to tak niedawno.Pan Witek pierwsze miejsce za oświetlony model ale też pierwsze miejsce dla Adama za wygrany combat ,ciesze sie że to mój model upolował a nie ja czyjś.impreza udana i można powiedzieć ,,pierwsze koty za płoty,,.Adam tylko w NASA wpadli by na taki sposób rozpalenia grila .podziękowania dla organizatorów i opiekónów grila bo kiełbaski były super mniam,mniam.pozdrawiam wszystkich.PS.Ania ognicho jak najszybciej ,sobota ma byc ciepła. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avatar Opublikowano 29 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Witam, Potwierdzam, atmosfera fajna, żeńska część rodziny zadowolona i czekają na powtórkę, ja również. Byle by nie 10 października, ten termin mam zajęty ;-(. Żonka się zdeklarowała, że upiecze ze dwa chlebki do kiełbasek. Tylko wcześniej musimy wiedzieć kiedy. Relacja filmowa wciągająca. Do kolejnego latającego spotkania. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Witam, Potwierdzam, atmosfera fajna, żeńska część rodziny zadowolona i czekają na powtórkę, ja również. Byle by nie 10 października, ten termin mam zajęty ;-(. Żonka się zdeklarowała, że upiecze ze dwa chlebki do kiełbasek. Tylko wcześniej musimy wiedzieć kiedy. Relacja filmowa wciągająca. Do kolejnego latającego spotkania. czyli do jutra bo loto się dziennie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Może się uda, ale najpierw robota trza ogarnąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Codziennie loto się do roboty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 do żadnej roboty na lotnisko sie loto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Mmmm, ognicho, kiełbachy, chlebek na patyku, zwęglone kartofelki i może jakiś kociołek i smalczyk Andrzeja? No i powtórka z wieczornych lotów, mmmmm... Październikowe weekendy jak na razie zapowiadają ciepełko, no to kiedy te ognicho? Fajne klimaty na tą porę roku, kartofelki z ogniska czy taki kociołek mniam może uda się jeszcze coś zmontować, to taki kulinarny kącik lotniskowy do tego nutka raciborskich przypraw Z innej beczki, ktoś chyba na naszym lotnisku szuka Złotego Pociągu Tak już na poważnie to jest się czym martwić, ponieważ dziś zastaliśmy zdewastowaną część powierzchni lotniska, ktoś zebrał, wyciął trawę pozostawiając nierówności, zdjęcia poniżej. Fakt, że to początek pasa, w lataniu nie przeszkadza, ale czy to jednorazowy incydent? Oby nikt nie chciał ryć dalej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Pysio! Jak pilnujesz! No nic, bieremy hexe i obczaimy pola i ogródki, może przy okazji krzesła się znajdą A co do nutki raciborskich przypraw... Miodzio! Jak chodzi o ognicho, to p. bufetowa jest ZA! - nawet w ten weekend 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 jak to jak pilnuje myślisz że gdybym tam byłl jak to wykopywali to bym im to doł robić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1234 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Pysio coś ty tak śmigłem zarył ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Pysio nie upilnowałeś lotniska .fajnie by było znależć tego kto to zrobił,szkoda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 dokładnie piotrek fajnie by było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dorwiemy ryla co zrył nam lotnisko Zryjemy mu ryj i zapłaci za wszystko 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Wojtek pilot i poeta .no a tak szczerze to fajnie by mu było to zrobić,bez wachania.taką ziemie ciężko sie wycina bo jest sucha i dobrze ukorzeniona,ktoś to napewno widzł,troche czasu mu to zajęło i do osobówki też tego nie załadował.jeśli ktoś ma puste worki np.po ziemniakach to niech weżnie w niedziele to załatwie auto i sie uzupełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 4 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Tutaj filmik z weekendowego latania Jak zawsze atrakcji nie brakowało Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=w1GzPtNds5Q 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Tak trochę z innej beczki. Dostałem dzisiaj newslettera z Multiplexa z filmikiem w którym prezentują ciekawy dodatek do modelu, taki mały "trzymacz" ostatniej pozycji np. zawis na śmigle, ogólnie wszystko fajne, ale wy mi powiedzcie skąd oni taką ładną Niemkę wytrzasnęli :-))) https://www.youtube.com/watch?t=65&v=nX-Ky4gl_Ik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z Polski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Niemka raczej nie , może polka mieszkająca w niemczech . Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 7 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Cześć, miłośnicy lataczy! Po raz drugi mam przyjemność zaprosić na spotkanie modelarskie, tym razem przy ognichu Póki pogoda sprzyja, ognicho odbędzie się w tę sobotę (10 października) od godz. 15:00. Tym razem w kiełbachy, każdy uczestnik zaopatruje się sam (tak będzie najwygodniej). Na miejscu będą na Was czekać, napoje, smalczyk Andrzeja , kociołek i kartofelki z ognicha. Zabieramy ze sobą: polar, kocyk i najważniejsze... dobry humor i modele z oświetleniem! - będzie powtórka z wieczornych lotów Nasza smutna kanciapka, która na czas imprezy robi za kuchnię i magazyn, też nabierze klimatu, więc i tym razem na lotnisku wieczorową porą zrobi się baardzo przytulnie i wesoło P.S.Mile widziany u każdego kijek na kiełbachę (można ustrugać na miejscu) W piątek tradycyjnie sprzątamy lotnisko przed imprezą 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi