Ana Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ania właśnie skończyłem oglądać film Wojtka jak Adam pierwszy raz w zimie oblatywał swoją bete.taka śliczna i piekna,nówka ... Łiii, mi tam się podoba teraz Sprawiłam sobie nówkę nieśmiganą "Sky Surferka" i jakoś tak jak dla mnie za grzecznie lata Więc, wróciłam do wariatki - betki sretki A co do nagrody, Adam przekazał dalej i tak oto ESA stała się MOJAAA! Tylko se ją malne, ale to Adam musi znaleźć czas i pojechać po spraye i śmigła Dzięęękiii Jak ją obcykam, to będę Was atakować na niebku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1234 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Też będę miał esa w poniedziałek to można zrobić walki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ania oszczędż mnie .ja już sie poddaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ania nie oszczędzaj nikogo litość to zbrodnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 14 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 No to zapraszam na filmik z naszego spotkania przy ognichu Mało było filmowane, nie było czasu, a jak trochę było to po prostu wolało się w końcu posiedzieć z ekipą, a nie stać za kamerką Pierwsze ognicho na lotnisku zaliczam do udanego! Zimno trochę było, ale i tak trafiliśmy na ostatni udany październikowy weekend Były kiełbachy, pieczone kartofelki, dwa kociołki, marynowane grzybki (osobiście zbierane i robione przez instruktorów), smalczyk Andrzeja i dużo, dużo chlebka (ostatni goście dostali po bochenku na odchodne ) jak zwykle super atmosfera i dużo śmiechu, tym bardziej wieczorkiem Ekhm, ekipa najwytrwalszych opuściła lotnisko po 2 w nocy, termometr wskazywał 1 stopień Największe podziękowania Andrzejowi, za zrobienie pysznego "smalczyka" i za kupno i przygotowanie zawartości kociołka (co widać na filmie, ile nasz lotniskowy kucharz się namachał nożem) i Rafałowi! Za załatwienie, naładowanie i przywóz drewna pod samą kanciapkę No i dziękujemy Wam wszystkim za przybycie - miłośnicy lataczy! Zapraszam do oglądania! http://www.youtube.com/watch?v=Ap5KOwL5BrI 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RafModel Opublikowano 15 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Polecam się na przyszłość. I też przyłączam się do podziękowań dla wszystkich, którzy się przyczynili. Zimno było ale super fajnie. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Tak skromność to dobra cecha, ale Ania i Adam tylko dziękują, ale to im się bardzo duże podziękowania należą. Działania organizacyjne, dużo sprzętu polowego, chęć do działania, zaangażowanie osobiste i dostarczanie dobrej atmosfery całej imprezie, to ich zasługi. Za co dziękujemy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 W odpowiednim miejscu i czasie zgrała się zajebiście zorganizowana grupka ludzi, z którą nawet w jesienne prawie zerowe temperatury można siedzieć do 2 w nocy Zbieram polowy sprzęt żeby było funkcjonalniej i wygodniej, ale żadne krzesełka i plastikowe ławki nie zastąpią imprezowych, ciężkich do przewożenia ław Andrzeja No, koniec z tymi podziękowaniami, pora wracać do latania My jutro jedziemy na lotnisko nadrobić zaległe tygodniowe latanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Tak jest, trzeba latać, ja to dziś latałem modelami ale z auta do domu i odwrotnie Już byłem spakowany na lotnisko, a tu d..a z pogodą, zaczęło padać. Jutro przyjdą tajle do "M" ale raczej nie dam rady przyjechać, liczę na sobotę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ania nie oszczędzaj nikogo litość to zbrodnia no w sumie to zgadzam sie z Tobą,pamiętasz jak w czerwcu latały w powietrzu ,,pysiaki,,?wszyscy popełniali zbrodnie bo sie litowali nad Tobą i je odganiali .he,he w przyszłym roku trzeba sie zastanowić czy znowu je odganiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Piotrek, a pamiętasz niespodziankę w papierośnicy Pysia? Szkoda że nie widziałeś jak ją otwarł Paluchami chciał chwycić papierocha i nagle cała zawartość znalazła się na ziemi Na przyszły rok trza wymyślić więcej takich niespodzianek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Pysiu wiem że to żart ,ja też żartowałem :) ,będziemy pysiaki odganiać żebyś mógł wylądować.filmik super ,atmosfera super i ekipa doborowa ,ja wtedy w pracy byłem ,moge tylko pozazdrościć.ale myśle że pierwsze koty za płoty a w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej z imprezami na naszym lotnisku.pozdrawiam wszystkich lataczy. jasne że pamiętam ale to nie ja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 no w sumie to zgadzam sie z Tobą,pamiętasz jak w czerwcu latały w powietrzu ,,pysiaki,,?wszyscy popełniali zbrodnie bo sie litowali nad Tobą i je odganiali .he,he w przyszłym roku trzeba sie zastanowić czy znowu je odganiać poprostu sie brzydze robactwem jak ktoś lubi je lubi to nie mój problem jak żartujemy to jo se tyż pożartuja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 bede doktor mengele i Cie z tego wylecze .to nie jest robactwo tylko miłe żuczki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snk450 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Fajne klimaty na tą porę roku, kartofelki z ogniska czy taki kociołek mniam może uda się jeszcze coś zmontować, to taki kulinarny kącik lotniskowy do tego nutka raciborskich przypraw Z innej beczki, ktoś chyba na naszym lotnisku szuka Złotego Pociągu Tak już na poważnie to jest się czym martwić, ponieważ dziś zastaliśmy zdewastowaną część powierzchni lotniska, ktoś zebrał, wyciął trawę pozostawiając nierówności, zdjęcia poniżej. Fakt, że to początek pasa, w lataniu nie przeszkadza, ale czy to jednorazowy incydent? Oby nikt nie chciał ryć dalej. Na tym nowym osiedlu domków bliźniaków za basenem się pojawiają nowe trawniki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dziękuję Wam wszystkim za organizację poprzednich spotkań przy grillu i ostatnim lotnisku oraz za miłe towarzystwo. Oby w przyszłości więcej osób aktywnie angażowało się w organizację (siebie też mam na myśli). Pozdrawiam Wojtek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 17 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 No to tutaj filmik z wczorajszego oblatywania "Telemastera" Pysia Nowy Pionier Piotrka i mój AcroMaster też latały Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=fITtsjPepqg 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Filmik jak zawsze super .Pysiu wylądował znowu jak mistrzu,raz nawet na wyłączonym silniku,no Adam Acromaster fajny samolocik więc tylu lądowań co startów Ci życze.ważne że pogoda dopisała.pozdrawiam wszystkich lataczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jak zawsze piękne filmiki Wpadne do was w przyszłym roku oczywiście jak można 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Fajny filmik, widzę kolejny akrobat się pojawił, więc trzeba swojego uruchomić do kolekcji :-) Pogoda widzę dopisała, nawet dzisiaj udało się ustrzelić "okno" bez deszczu i polatać z 40min co po chyba dwóch tygodniach przerwy było bardzo potrzebne :-) Do zobaczenia na Cycu :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi