Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Nie strasz, nie strasz... ja się nie boję i daję filmik z dzisiejszego latania! Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=LUbPoa_esew 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Uwaga! To coś zwane "zwierzem", jest dzikie i nieszczepione Chyba mocno przemyślę tą wyprawę do Was . Nie chciałbym być pokąsany ,chociaż kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Spoko, gości nie kąsam Jak co to będę w kagańcu Jak jestem wylatana to jestem grzeczna, teraz rozładowuje się na demolce lotniska z kosą - to tym bardziej nie gryzę Ino się zgadajcie tam z naszą ekipą i przybywajcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Myślę że tam do Was niebawem zawitamy ,Franek zapraszał będąc w Kętach . Jak coś, to będzie info z wyprzedzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 więcej zdjęć na moim profilu na Facebook'u 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Spoko, gości nie kąsam Jak co to będę w kagańcu Jak jestem wylatana to jestem grzeczna, teraz rozładowuje się na demolce lotniska z kosą - to tym bardziej nie gryzę Ino się zgadajcie tam z naszą ekipą i przybywajcie Wampir, czy co? Lepiej uważajcie z tymi odwiedzinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Achim i jego Trex: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dawid i jego Trex: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dzisiaj po 16:00 kosimy! Kto chętny trochę się wyżyć na kosiarce, spalić trochę kalorii... niech przybywa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzisiejsze latanie jak zawsze udane Pogoda dopisała, modelarze także. Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=-sOpTCvINQo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzisiejszy dzień na lotnisku można zaliczyć do udanych. Z rana brak termiki a później, ok 12.30 jak na zawołanie termika się pokazała. Tak na szybko wklejam krótki filmik z przelotu Pawła nad lotniskiem: Dwa obrazki uzyskane po zapisywaniu logów z telemetrii i późniejszym połączeniu z Google earth, można uzyskać obraz jak się latało: Pozdrawiam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 drodzy koledzy... i koleżanki jeśli ktoś z Was natknąłby się na niewielką owiewkę z EPP, gdzieś w pobliżu lotniska, to istnieje prawdopodobieństwo, że jest to ta, która próbowała sama sobie polatać i katapultowała się z modelu ok 40m w stronę dojazdu do lotniska Byłbym zobowiązany za informację w przypadku jej odnalezienia Wraz z modelem rozpaczamy i bardzo się o nią martwimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Kolejny nabytek Pysia: Yak, Yaczek, Yaczunioo... z nówką, nieśmiganym serduchem Pysio został zmuszony uczyć się grzecznego latania, póki nie dotrze nowego silnika bestii Kolejny model po Messerschmitt który mi spasił, dlatego u mnie zasłużył na prywatny filmik i oby było ich więcej http://www.youtube.com/watch?v=j1GwmRx3AxQ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Kolejny nabytek Pysia: Yak, Yaczek, Yaczunioo... Zwyczajnie Jacek, Jacuś 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wcześniej zarejestrowane filmy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzisiejszy filmik głównie z holowania ale w powietrzu było więcej modeli, tylko nie było czasu filmować Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=hGiFkugt90o 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzisiejszy filmik głównie z holowania ale w powietrzu było więcej modeli, tylko nie było czasu filmować Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=hGiFkugt90o Druga minuta perfekcja pilota szybowca Ode mnie Pare zdjęć z pikniku Rybnik i lot helikoptera z silnikem turbiniowym 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jutro po 15 kosimy CYC . ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzisiejsze zmagania Pysia z wiatrem Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=CU2CjGYz2c8 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi