Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 2 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Dzisiejszy pobyt na lotnisku i ciekawostka: drukowany model szybowca! Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=PgWbLh6mUS4 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pma_ Opublikowano 2 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Próba trafia copterem w bramkę 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 2 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Pięknie trafiasz w bramkę Tu wspomniany wydruk: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ehhh, myślałem, że uda mi się być pierwszym z wydrukowanym modelem .... może chociaż drugim Piękny model, gratuluję wydruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 internet to jednak potęga,jak miło było Was widzieć i słyszeć.ja chwilowy brak czasu ale jakieś niespodzianki buduje w mojej ciasnej piwniczce.drukowany szybowiec super,gratulacje z udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 10 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Kilka filmów z wczorajszej wizyty na lotnisku pod Górą Żar. https://www.youtube.com/playlist?list=PLs8k0aeROSwbv-XLV-Ft_29UWT_kGAVL1 Pozdrawiam Wojtek. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 12 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No to Zapraszam na filmik z naszego popołudniowego, sobotniego wypadu na "Piknik Modelarski Żar 2016" Super spędzony czas! Szkoda, że nie mogliśmy być przez cały weekend... hmmm, może za rok uda się sfilmować wszystkie modele w powietrzu... a po pikniku to i nawet polatać...? Robiąc filmik odpłynęłam po raz drugi, to był bardzo udany dzień. No to zapraszamy! http://www.youtube.com/watch?v=rGQIbGEAheQ 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No to mamy nominację do Oscara! Wspaniały, świetnie przemyślany i zmontowany reportaż. Brawo, brawo Twórczyni. Jak bym tam był, ... a po pikniku to i nawet polatać...? Koniecznie trzeba polatać na pikniku, zostają wtedy też te inne wspomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Znakomity filmik pokazujący w przekroju co działo się na pikniku.Dzięki Aniu za kawałek dobrej roboty . Dodam też że Ania została członkiem 5-osobowej komisji i uczestniczyła w wstępnych przymiarkach do wyłonienia kandydatów do przyznania pucharów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Świetny film bardzo miło było obejrzeć gratuluję wykonawczyni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Super - gratulacje za pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 12 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A tutaj dzisiejsze testy "zadymiacza" wykonanego przez Pysia, w modelu "SkyLark" http://www.youtube.com/watch?v=Dyq7jSg4Iqw 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 film z pikniku to też zasługa chyba Adama,no ciekawe kto był reżyserem? ale jest naprawde super.Pysio z Pawłem ślicznie pozadymiali na Cycu.pozdrowienia dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 film z pikniku to też zasługa chyba Adama,no ciekawe kto był reżyserem? ale jest naprawde super.Pysio z Pawłem ślicznie pozadymiali na Cycu.pozdrowienia dla Was O Ty niedowiarku! Weź mnie nie wnerwiaj Przecież pisałam, że odpłynęłam po raz drugi robiąc filma Ciężko zrozumieć, że babę może rajcować zmontowanie modelarskiego filma? Oczywiście, że to też zasługa Adama, zawsze razem staramy się sfilmować ile się da ino większość filmów montuje ja, bo Adam jakoś nie umie znaleźć czasu na to, hmmm... W tym przypadku to po oficjalnym zakończeniu pikniku Adam filmował holowania i akrobacje Pawła - Kobuzem Jakby się częściej bywało na cycu i piknikach, to by się wiedziało jak to wygląda A poniżej widać, jak ciężko z Wojtkiem harujemy na dobre słowo..., ocenę Ja już powoli odpuszczam, kamera waży Jak oczopląs atakuje, to znak, że trza przerwę zrobić ale reszta daje radę! Lot będzie w całości i koniec...! Tak więc, nie wnerwiać... doceniać... http://www.youtube.com/watch?v=GAKfrKUulX4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodman Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 O Ty niedowiarku! Weź mnie nie wnerwiaj Przecież pisałam, że odpłynęłam po raz drugi robiąc filma Ciężko zrozumieć, że babę może rajcować zmontowanie modelarskiego filma? Szczerze powiedziawszy widać Cię z kamerką było na każdym kroku... I naprawdę tryskałaś entuzjazmem do tego co robiłaś tu: filmowałaś ... Pełen szacun! A efekty widać! Fajnie ,że jest ktoś taki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 O Ty niedowiarku! Weź mnie nie wnerwiaj A poniżej widać, jak ciężko z Wojtkiem harujemy na dobre słowo..., ocenę :D Ja już powoli odpuszczam, kamera waży koniec...! Tak więc, nie wnerwiać... doceniać... A na poważnie to docenią tylko ci, którzy też czasem pofilmowali. Nie tylko kamera waży, najwięcej "waży" czas spędzony potem na montażu, przesyłaniu filmu i.t.p. Tak że doceniać i chwalić panowie. No i jeszcze po cichu podpowiem ... niech ktoś też pofilmuje Anię gdy lata. To też Jej się należy. Może się gdzieś na jakimś upalnym pikniku spotkamy to razem uzupełnimy odparowane witaminy schłodzonym piwem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Cziz..JPG :D A na poważnie to docenią tylko ci, którzy też czasem pofilmowali. Nie tylko kamera waży, najwięcej "waży" czas spędzony potem na montażu, przesyłaniu filmu i.t.p. Tak że doceniać i chwalić panowie. No i jeszcze po cichu podpowiem ... niech ktoś też pofilmuje Anię gdy lata. To też Jej się należy. Jestem bardzo "ZA" - to Jej się należy. Ale tak troszkę ukradkiem może, żeby tremy nie budzić . Czekam na filmik z latania Ani, choćby taki króciutki trenerkiem... Dawno już tu powinno być kilka takich . Film z Pikniku ... rarytasik . Odłącza od bieżącej rzeczywistości . Nie raz do niego wrócę... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ja osobiście doceniam całą trójce Wojtka,Anie i Adama.czasu czasem mało na wizyte na cycu ale dzięki Nim i ich poświęceniu swojego czasu widze jak fajnie sie bawicie.pozdrówka i szacun dla naszych dziennikarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jedyny sposób w jaki możecie docenić i uszanować naszą pracę, związaną z filmowaniem i fotografowaniem, jest "lajkowanie" filmów i zdjęć w serwisach internetowych. Po założeniu konta Google logujecie się na YouTube oglądacie film, jeśli się podoba, to klikacie na łapkę w górę, możecie subskrybować kanał i zostawić komentarz do filmu. Dla większości z was to oczywistość, ale niewielu to robi. Czy to z lenistwa, obawy przed wszechwiedzącym Google, czy z innych psychologicznych powodów, macie naszą pracę w nosie. Filmujesz koledze jego lot, publikujesz film na YouTube, po tygodniu kilkadziesiąt obejrzeń, zero polubień, a kolega na lotnisku zadowolony komentarzami, że wszyscy widzieli pilotowany przez niego model. Pozostawiam Wam wszystkim ten temat do przemyślenia. Był projekt nakręcenia reportażu na temat modelarzy w naszego (waszego) lotniska, ale twórca po zapoznaniu się z oglądalnością, zrezygnował. Na szczęście robimy to amatorsko, dla własnej satysfakcji. To nasza pasja i hobby, dlatego macie się czym karmić. Pozdrawiam (wszystkich subskrybentów) Wojtek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jedyny sposób w jaki możecie docenić i uszanować naszą pracę, związaną z filmowaniem i fotografowaniem, jest "lajkowanie" filmów i zdjęć w serwisach internetowych. Po założeniu konta Google thumbytgglsignin.png logujecie się na YouTube thumbytlogin.png oglądacie film, jeśli się podoba, to klikacie na łapkę w górę, możecie subskrybować kanał i zostawić komentarz do filmu. ytlike1sub.png Dla większości z was to oczywistość, ale niewielu to robi. Czy to z lenistwa, obawy przed wszechwiedzącym Google, czy z innych psychologicznych powodów, macie naszą pracę w nosie. Filmujesz koledze jego lot, publikujesz film na YouTube, po tygodniu kilkadziesiąt obejrzeń, zero polubień, a kolega na lotnisku zadowolony komentarzami, że wszyscy widzieli pilotowany przez niego model. Pozostawiam Wam wszystkim ten temat do przemyślenia. Był projekt nakręcenia reportażu na temat modelarzy w naszego (waszego) lotniska, ale twórca po zapoznaniu się z oglądalnością, zrezygnował. Na szczęście robimy to amatorsko, dla własnej satysfakcji. To nasza pasja i hobby, dlatego macie się czym karmić. Pozdrawiam (wszystkich subskrybentów) Wojtek. No i bardzo dobrze, że to zamieściłeś. Wzdragałem się przed logowaniem na YT z powodu zdarzających się tam średnio fajnych komentarzy - tego chyba nikt nie dogląda, skoro przechodzą teksty, które nie powinny się tam zadomawiać. Daruj, że to napisałem otwarcie, ale to nie są tylko moje , jednostkowe odczucia. Jest na to sposób jakiś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi