Irek M Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 A ja ze swej strony chciałbym tylko wyjaśnić, że całkowicie świadomie i prowokacyjnie dokonałem ostatniego wpisu . Przecież wystarczyło tylko cofnąć się na poprzednią stronę by zweryfikować mój wpis ale oprócz jednej osoby nikomu się nie chciało... Rozumiem, że modele będą się odłączały w locie(?). Ja myślałem o podobnym zestawie dla mego szybowca desantowego DSF 230 ale skończyło się tylko na kadłubie. I tak nie miałbym drugiego pilota by kierował "nosicielem".
hubert_tata Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Więcej zdjęć, filmy z lotu... bardzo proszę. PS No i dane obu modeli w jednym miejscu dla podsumowania PS2 Szczęka zgubiona !
majula7 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Smaka narobili, a ja sie pytam gdzie film
kesto Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 <iframe width="476" height="357" src="https://www.youtube.com/embed/RbMHAGALShU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Znalazłem film ze Skarżyska - Kamiennej z tegorocznej imprezy. Od 3:35 można oglądać Maję i Merkurego.
majula7 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 takie rzecz tylko w Polsce.....gratulacje dla pomyslodawcow, budowniczych i pilotow oczywiscie
f-150 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Krzysiu a w 0.44 to co się przydarzyło
JOKER 2 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Witam wszystkich wiernych kibiców modeli wodnosamolotów .Przedstawiam ostatni numer Przeglądu Modelarskiego ; Serdecznie zapraszam do lektury , dużo fotografii sporo tekstu .Jest to już ostatni zapis w tym poście , temat uważam za zamknięty . Mam nadzieję że się spodobał kolegom .Pozdrowienia JokerP . S .Przy okazji chciałbym poinformować że powoli lęgnie się następny temat . Na pewno będzie startował z wody , może będzie też lądował na pasie betonowym a może jeszcze coś . Też taki trochę zwariowany trochę szalony , mam nadzieję że będę mógł go przedstawić kolegom do krytyki .
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Gratulacje! Napisaliście piękny kawałek modelarskiej historii. Jestem szczęściarzem, że mogłem to zobaczyć na żywo.
Rekomendowane odpowiedzi