Irek M Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A ja ze swej strony chciałbym tylko wyjaśnić, że całkowicie świadomie i prowokacyjnie dokonałem ostatniego wpisu . Przecież wystarczyło tylko cofnąć się na poprzednią stronę by zweryfikować mój wpis ale oprócz jednej osoby nikomu się nie chciało... Rozumiem, że modele będą się odłączały w locie(?). Ja myślałem o podobnym zestawie dla mego szybowca desantowego DSF 230 ale skończyło się tylko na kadłubie. I tak nie miałbym drugiego pilota by kierował "nosicielem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No i wynalazek poleciał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Więcej zdjęć, filmy z lotu... bardzo proszę. PS No i dane obu modeli w jednym miejscu dla podsumowania PS2 Szczęka zgubiona ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Smaka narobili, a ja sie pytam gdzie film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 <iframe width="476" height="357" src="https://www.youtube.com/embed/RbMHAGALShU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Znalazłem film ze Skarżyska - Kamiennej z tegorocznej imprezy. Od 3:35 można oglądać Maję i Merkurego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 takie rzecz tylko w Polsce.....gratulacje dla pomyslodawcow, budowniczych i pilotow oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Krzysiu a w 0.44 to co się przydarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Staranowałem karpia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER 2 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam wszystkich wiernych kibiców modeli wodnosamolotów .Przedstawiam ostatni numer Przeglądu Modelarskiego ; Serdecznie zapraszam do lektury , dużo fotografii sporo tekstu .Jest to już ostatni zapis w tym poście , temat uważam za zamknięty . Mam nadzieję że się spodobał kolegom .Pozdrowienia JokerP . S .Przy okazji chciałbym poinformować że powoli lęgnie się następny temat . Na pewno będzie startował z wody , może będzie też lądował na pasie betonowym a może jeszcze coś . Też taki trochę zwariowany trochę szalony , mam nadzieję że będę mógł go przedstawić kolegom do krytyki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Gratulacje! Napisaliście piękny kawałek modelarskiej historii. Jestem szczęściarzem, że mogłem to zobaczyć na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi