Miałczek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 ładna imprezka pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 No i jak widać piknik się odbył ,może nie było "lampy" ale ogólnie pogodowo nie było żle.. Bardzo dziękuję w imieniu kęckich modelarzy za przybycie tak licznej grupy ludzi,za wszelaką pomoc wielu osób,za stworzenie tak wspaniałej atmosfery na pikniku. Serdeczne dzięki za ogarniecie nagród ze strony sklepu ABC-RC Wiadomo, może mogło być lepiej,profesjonalniej ale wg mnie i oceny wielu osób piknik wyszedł bardzo fajnie jak na pierwszą tego typu imprezę na naszym lotnisku. Była TV Kęty,wywiady ,piknik odbije się chyba szerokim echem po okolicy. Zapewne zostanie wrzuconych tu sporo fotek,filmików bo wiele osób je robiło. Ja padam,trochę presji,stresu związanych z ogarnięciem pikniku zrobiło swoje jak i piwo na rozluźnienie (po pikniku w knajpce) Nie wiem co będzie za rok ,ale wiele osób już się zapowiedziało.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Rafał było super nawet Brajan nie chciał z pikniku odjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 http://youtu.be/rtkzEXFFkA0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Piknik był naprawdę spoko, tylko ten wiatr.. ale cóż, miejmy nadzieję, że w przyszłym roku pogoda bardziej dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Baaardzo chciałem wszystkim podziękować - za obecność, bezcenną wiedzę, miłe spotkanie , adrenalinę podczas pokazów możliwości pilotów acro Mam tylko nadzieję że choć w ułamku tego będę mógł zaprezentować się w przyszłym roku Tu prośba do Mariusza (quady - Andrychów) o filmiki z lotu ptaka. Moje zdjęcia i filmiki udostępniam na ftp-ie Można wrzucać swoje foty. Dane dostępowe ftp:\\ledasklep_ftp@ledasklep.nazwa.pl użytkownik: ledasklep_ftp hasło: ledasklep_FTP Najlepiej robić przy pomocy Total Commandera Mam nadzieję że imprezka na przyszły rok urośnie rangą a nasze lotnisko będzie oblegane przez tłumy Szczególne than's for Rafał (SHOCK) i jego rodzince za zorganizowanie,przygotowanie i obsługę całości (oraz okazaną pomoc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Oj modele pięknie latały ,a piloci przechodzili samych siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dorzuciłem kilka fotek na ftpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witajcie, Ja również wszystkim uczestnikom dziękuje za przybycie i latanie!!!!! wielkie podziękowania dla sklepu ABC za nagrody i pomoc!!!!! Ale chcę przede wszystkim podziękować wszystkim moim kolegą kęckim Modelarzom!!!!! wiem ile pracy włożyli w ten Piknik bo z nimi w tym przygotowaniu uczestniczyłem. Oby tak dalej a będziemy musieli drugie pole obok wydzierżawić bo grupa będzie rosła, obecnie 15 czynnych modelarzy. Muszę Wam powiedzieć więcej tak zaangażowanej grupy w działania trudno znaleźć w dzisiejszych czasach. Ale dosyć chwalenia kęckich Modelarzy zobaczymy jak nam pójdzie za rok i już zapraszamy. A ja zapraszam na Żar 2014 bo już niebawem spotkanie modelarzy z całej Polski i nie tylko. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Świetny piknik, bawiliśmy się super, świetna organizacja z niecierpliwością czekamy na następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bylo extra - szkoda ze moja B17 - zatonela w trawie - a propos czy dzis ktos czuje niedosyt ? moze jakies deja vu po wczorajszym ?? Ja bym chetnie kolo 17.00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bylo extra - szkoda ze moja B17 - zatonela w trawie - a propos czy dzis ktos czuje niedosyt ? moze jakies deja vu po wczorajszym ?? Ja bym chetnie kolo 17.00 troche wieje jak cos dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Macie piękne profesjonalnie przygotowane lotnisko. Gratuluję organizatorom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 ten film jest prywatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 ten film jest prywatny chyba sie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jeszcze jeden film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 heh,zasiadłem sobie właśnie przed kompa z kawką i ostatnimi 3 kawałkami piknikowych wypieków (zebranych na końcu) -smakują wyśmienicie ,tak piknikowo lotniskowo .. Myślę że już na spokojnie w gronie nas -modelarzy kęckich podczas spotkania omówimy plusy,minusy,straty,zyski,poprawki po pikniku i podejmiemy decyzje o kontynuacji na następny rok tej imprezy. Jeśli już piszecie o podziękowaniach to cała grupa kęcka na nie zasłużyła jak i wiele osób towarzyszących przybyłym modelarzom ,także inicjatywa sklepu ABC-RC szczególnie Wojtkowi Nie sposób tu nie podziękować każdemu przybyłemu modelarzowi ,każdy z nich był twórcą tego spotkania. Tyle słodzenia ... a teraz chętni do koszenia mogą się zgłaszać... P.S. Ja dziś odpadam z latania...właśnie wróciłem z Raciborza z pikniku tylko 190 km w dwie strony ,zrobiłem tylko 2 loty,jeden szybowcem,drugi akrobatem po prostu brak weny,zmęczenie z dnia wczorajszego-chociaż sobie pooglądałem a było co .Było fajnie,pogoda podobna chociaż wiało momentami zdrowo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Niedziwie sie po takiej organizacji jeszcze do Raciborza masakra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dzięki mankoot za fotki. Jak kto może to dorzucać. Zrobimy jedną dużą galerię. Miejsce na ftpie przygotowałem więc ładujcie Ma ktoś kontakt z Krzyśkiem (tym od decatlona) ? Pewnie tu jest ale nie kojarzę jeszcze nicków. Szukam pierwszej spaliny. Zachorowałem i to zdrowo Może ktoś coś doradzi przy okazji. Mam os maxa 10cm. Fajnie jak by dało się polatać z acro bo typowe trenery szybko mi się nudzą , a jak nic w przyszłym roku muszę stanąć w magicznym kwadracie Myślałem o Seby reactorze ale chyba za szybki na początek . Zresztą jak znam Sebę to on raczej lubi wysoki poziom adrenaliny, co przy obecnym sopniu mojego wtajemniczenia mogło by mnie zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi