Marcin851 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Shock po obejrzeniu filmiku to o ile dobrze kojarzę to byłeś też na pikniku w Raciborzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 A chyba tak jakoś tam dotarłem... Nie latałem jednak za wiele,2 lotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Stałem srebrnym samochodem obok innego a potem ty. Virusa przegapiłem ale tego akrobata oglądałem z ciekawością ja też tylko 3 loty zrobiłem moim czerwonym z żółtymi końcówkami skrzydeł - dziwolągiem backfire (napewno widziałeś P.S zmień zdjęcie profilowe byś był bardziej rozpoznawalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Tak,tak, Twój (Jurkowy?) Backfire robi wrażenie ! Nie ukrywam że na tym pikniku bardziej przysypiałem (ze względu na dzień wcześniej u Nas piknik) i mało co bylem komunikatywny... Trochę dziwiło mnie że model raz składasz ,raz rozkładasz ? Szkoda że nie zagadaliśmy,szczerze nie skojarzyłem że Ty to Ty .Myślę że kiedyś nadrobimy... Tak,zdjęcie profilowe mam mocno nieaktualne,niebawem zmienię -zawsze zapominam zrobić fotę na lotnisku Tu jeszcze kilka fotek z pikniku http://www.nowa-wies-kety.pl/piknik-modelarski-w-nowej-wsi-zdjecia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Składam i rozkładam bo żeby dostać się do pakietu trzeba zdemontować skrzydła, do samochodu by mi w całości nie weszły dlatego jeszcze rozkładałem na 3 części, do torby i do auta, ano żeby nikt nie nadepnął, nie uszkodził bo bym się chyba zapłakał No w jednym momencie podeszłem się przywitać jak rozmawiałeś z kolegą z rybnika, nie pamiętam ale chyba Tomek mu jest Kiedyś tam nadrobimy, a jak mi się uda to wpadne na piknik na górę Żar zapewne będziesz i myślę że pan Jurek też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam są już jakieś plany co do tegorocznego pikniku zjawię się w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Andrzej ,dobre pytanie . Wszystko w tym temacie okaże się po naszym -członków lotniska sobotnim spotkaniu, na którym to podejmiemy konkretne decyzje. W "kuluarach" jednak słychać głosy iż piknik jest w opcji 50/50 % . Jak to w życiu,jest wiele za i przeciw . Czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Koledzy, jeśli mocy organizacyjnych nie wystarczy, to zawsze możecie zrobić "piknik bez zadęcia", czyli spotkanie modelarzy bez widzów. Chętnie przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Tomek,oczywiście masz rację i nieoficjalne spotkanko to też wyjście . Tu po prostu chodzi o pewne sprawy typu impreza zbiorowa,ubezpieczenie ,osoba odpowiedzialna ....wiadomo jeśli wszystko jest ok to no problem ,jednak w razie W nie chcemy aby ktoś zmoczył d.... Tym bardziej iż nie jesteśmy żadnym stowarzyszeniem,nie patronuje nam żadna instytucja,żaden sponsor . Z miejscem nie ma problemu,finansowo się okaże,dyskusja naszym gronie jasno określi sytuację . Niezależnie od tego już Cię zapraszam,czy przejazdem czy extra tylko na lotnisko. Wcześniejsze info pozwoli nam zebrać grupkę ludzi i możemy latać od rana do zmroku -najlepiej sobota/niedziela. Bardzo miło by nam było gościć moda z forum ,ze stolicy ,z niebanalnymi modelami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Tylko potwierdźcie w miarę wcześniej termin tej balangi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi