Tomisław Piotr Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ładny film http://pl.youtube.com/watch?v=QJfDoXUlsT0&NR=1 może byśmy coś takiego zrobili na Kasprowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No faktycznie, film daje radę. Jednak realizacja tego na Kasprowym raczej nie wypali, biorąc pod uwagę znaczny ruch turystów. Organizatorzy musielby chyba zamknąć górę ze względu na bezpieczeństwo Prędzej na Gubałówce, z drugiej strony góry (ta która nie jest od strony zakopanego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyhuZ Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Niezłe! ale ciężko by było zrobić to u nas w górach Przynajmniej mi sie tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 loty nad parkami narodowymi są zabronione, więc Tatry odpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Cholera, może chociaż Gubałówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A Żar? Też zbiornik na górze też kolejka :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 zakochalem sie w tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja tez tak chce!!!! :!: :!: :!: Kiedy robimy piknik na takiej górce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja wam powiem ze w polsce nie wypali bo napewno znajdzie sie ktos taki kto powie ze mu sie to nie podoba i zabroni. czy widzieliscie ile tam było modeli jak CI modelarze razem sobie dawali rade z organizacja? film swietny ale nie widze tego w polsce a szkoda bo oni nawet mieli kolejke na ta gorke włacznie z restauracja i toaleta..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja myślę ze szanse na takie imprezy sa co raz większe. miejsca które funkcjonują pod zimowe sporty co raz mniej zarabiają, brak śniegu i otwarte granice na większe stoki. oni tez potrzebują inne dodatkowe zarobki w letnim sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Nie chcę być złośliwy, ale jak to mówią: swego nie znacie cudze chwalicie. Fotki z imprezy 2006: http://www.f3f.pl/index.php?menu=11&GallId=70 Zawody makiet szybowców są już rozgrywane 5 rok z rzędu - Czarna Góra obok Zakopanego. Może nie jest to 2440 m n.p.m., ale adrenalina też sięga zenitu. Zawodnicy latają w grupach po 4 osoby. W tym roku termin jeszcze nie jest ustalony (wyjątkowo), do tej pory był to trzeci weekend sierpnia. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 No imprezka z filmiku niczego sobie. W Polsce jest jeszcze jedna podobna taka impreza w Bezmiechowej. Coprawda na mniejszej wysokości ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja popieram Arek Morawski zachwycacie się a tak naprawdę nie wiecie co macie u siebie. Jest tyle fajnych górek z żarem na czele czy czarną górą a i nawet ochodzita by się nadała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Proponuje Śnieznik. Kotlina Kłodzka... Piekne widoki i baza noclegowa... Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja popieram Arek Morawski zachwycacie się a tak naprawdę nie wiecie co macie u siebie. Jest tyle fajnych górek z żarem na czele czy czarną górą a i nawet ochodzita by się nadała. No niestety pozostaje się zachwycać właśnie takimi zagranicznymi imprezami, bo z polskich odpowiedników jakoś nikt nie chwali się videorelacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 A proszę bardzo: film nr1 - Bezmiechowa http://www.fly.kartuzy.com.pl/movies/050502_lq.avi flim nr2 - Bezmiechowa zlot http://fly.kartuzy.com.pl/movies/0607zar_short_lq.avi A wszystko ze stronki http://www.fly.kartuzy.com.pl Kolegi Krzysztof Hilbrychta. Chyba jest tu u nas na forum zarejestrowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam Tak to już jest z naszym narodem . Gdzie 2 polaków tam 3 zdania .Prawdą jest że my nie umiemy się ani samo zdyscyplinowac jak Niemcy i takim narodem jesteśmy że zawsze nam coś nie pasuje. Góra Schonjoch jest i ładna a i owszem ale to za sprawą uczęszczania tam narciarzy powstał ośrodek z pięknymi budynkami i zapleczem. To jest coś czego się u nas nigdy nie dorobimy bo mamy taką naturę . Popatrzyć wystarczy na imprezę masowa jak Żar. Na tej imprezie są i Niemcy i Grecy i nie zdarzyło sie im nie oddać klamerki z kanałem ani wejść za barierki tam gdzie nie wolno. A my co dość że łazimy po całym Żarze jak chcemy to jeszcze przetrzymuje ktoś z naszych cały dzień klamerkę .A to nadajnika nie ma kto odebrać na koniec dnia przez to ktoś musi się tam w namiocie wyczekać łaskawie aż właściciel przyjdzie po swoje . Po prostu brak nam elementarnych zachowań i dyscypliny gdzie w innych narodach wpaja się młodym ludziom od dziecka przez co w dorosłym życiu objawią się to normalnym zachowaniem. To fakt tez że nie trzeba nam nigdzie wyjeżdżać bo i u nas jest dużo terenów na których można by coś podobnego zorganizować ale zaraz się inni przy takiej imprezie chcieli nachapać bóg wie ile pieniędzy. Tak też się dzieje z Cz. Góra i nie wiadomo czy Arek Markowski dojdzie do porozumienia z tamtejszymi góralami którzy chcieli by nachapać się bóg wie ile pieniędzy nic nie dając w zamian. (A tak na marginesie Arku będziemy my też interweniować i u proboszcza i u P. Basi aby nasze zawody makiet wypaliły na jesień.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 WitamTak to już jest z naszym narodem . Gdzie 2 polaków tam 3 zdania .Prawdą jest że my nie umiemy się ani samo zdyscyplinowac jak Niemcy i takim narodem jesteśmy że zawsze nam coś nie pasuje. Góra Schonjoch jest i ładna a i owszem ale to za sprawą uczęszczania tam narciarzy powstał ośrodek z pięknymi budynkami i zapleczem. To jest coś czego się u nas nigdy nie dorobimy bo mamy taką naturę . Popatrzyć wystarczy na imprezę masowa jak Żar. Na tej imprezie są i Niemcy i Grecy i nie zdarzyło sie im nie oddać klamerki z kanałem ani wejść za barierki tam gdzie nie wolno. A my co dość że łazimy po całym Żarze jak chcemy to jeszcze przetrzymuje ktoś z naszych cały dzień klamerkę .A to nadajnika nie ma kto odebrać na koniec dnia przez to ktoś musi się tam w namiocie wyczekać łaskawie aż właściciel przyjdzie po swoje . Po prostu brak nam elementarnych zachowań i dyscypliny gdzie w innych narodach wpaja się młodym ludziom od dziecka przez co w dorosłym życiu objawią się to normalnym zachowaniem. Wiesz co Andrzej piszesz kompletne bzdury nie mogę tego czytać jest wręcz przeciwnie Polacy to naród z charakterem inteligenty i wykształcony nie wiem w jakim środowisku Ty sie obracasz ale pisząc w takie bzdety nie masz dla innych i dla siebie szacunku tworząc przy tym wydumane stereotypy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ładny film ... Coś pięknego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No właśnie, może terz trochę o filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.