Irek M Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jeśli pozbędziemy się obudowy mobiusa to doskonale pasuje do obudowy z 808. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tak trochę obok tematu, ale ja w tym roku przetestowałem aparat cyfrowy podwodny. Niby wytrzymuje do 12m, ale poniżej 5 nie schodziłem http://www.optyczne.pl/316.1-artyku%C5%82-Panasonic_LUMIX_FT5_w_podr%C3%B3%C5%BCy_i_pod_wod%C4%85.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja do swego Canon SX50HS chcę kupić wodoszczelne opakowanie. Problem w tym, że sprzedający nie są na 100% pewni czy pasuje choć w specyfikacji jest wymieniony. To dopiero byłby szał - 12 Mp z bardzo dobrej optyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 To ja pozdrawiam Was podwodnie ft5 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Tydzień temu i dziś pobawiłem się pod wodą trzema kamerkami: Overcam 2 i ISAW ACE2 z własnymi obudowami wodoszczelnymi i gopro 1 z kolejnym projektem obudowy. Całkowicie zapomniałem o mobiusue... Czy po jakości fotek uporządkujecie, która pochodzi , z której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Pierwsze zdjęcie Overcam 2 Drugie ISAW ACE2 Trzecie gopro1 Zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 jakieś "niepoprawnie etyczne" te zdjęcia jak to się dziś ładnie określa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Dokładnie Niepoprawne - znaczy jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 prawnie, politycznie czy moralnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Już bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 no ja też z przymróżeniem oka bo dziś się ludziom przewraca w głowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No to zgadłem czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 1zdj Overcam 2 2zdj gopro1 3zdj ISAW ACE2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 GoPro tak ładnie? To na pewno jedynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Tomek - zgadłeś co potwierdziłem słowem "dokładnie". Wszystkie zrobiłyby jeszcze lepsze gdyby na basenie było lepsze światło. Prowadzę zajęcia na basenie z uczniami naszej szkoły. Mamy zgody na fotografowanie/filmowanie dzieci i umieszczanie na stronie internetowej szkoły czy gazetkach szkolnych. Tu trochę obawiałem się ale w końcu to o jakość zdjęć chodzi, a nie o postacie. Tak więc dalej nie wiem Robert co masz na myśli - chyba nie jakieś pedofilskie podteksty !!!!????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 W Kanadzie możesz zostać oskarżony o molestowanie dziecka jeśli sie do nich uśmiechniesz na ulicy. O takie klimaty chodzi. Niekoniecznie mądre to, ale tak jest. Przez nagłaśnianie pojedynczych medialnych patologii ludzie wszędzie widzą zagrożenie i odcinają się od reszty społeczeństwa, tak na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Niestety to prawda. Zamieszczanie fotografii j/w z udziałem dzieci - chyba że są własne, jest w EU i w naszym kraju zabronione bez zgody rodziców/opiekunów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 W takim razie usuwam fotki choć wyjaśniłem sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nas tylko zagłada "uratuje". Brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 I nawet Tutaj na forum wynikła niepotrzebna dyskusja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi