ir3q Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 5 minut temu, jarek996 napisał: Wahadelko ? Dobre i wahadełko... Przez dwa lata trzeba było jeździć naokoło, tj ok +40 km w jedną stronę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Alez oczywiscie ze dobre ! Widze tez sciezke rowerowa ( chyba ) . Ten most wybieraja glownie ci , ktorzy sie raczej NIE spiesza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Świąteczne loty. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 23.04.2022 najpierw koszenie a pod wieczór rozrywka (udało się wykonać kilka lotów) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 O tak. Żeby były przyjemności, to trzeba się napracować. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ir3q Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 26.04.2022 Polatane... Ten biało-czerwony to praktycznie oblot po przeróbce napędu i układu wydechowego... ? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Dzisiaj polatał Brown B2. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Jak "Brown" lata , to sie moje serce raduje ! Jestem takim pol ojcem chrzestnym tego modelu ? Pieknie to sobie zorganizowaliscie Panowie ! Odremontowaliscie most , macie sliczna trawke , parking , traktorek . Pelna profesja ! Bede zaszczycony , jak kiedys bede mogl sie u Was "przeleciec" Pozdrawiam serdecznie ; Zielonogorzanin z Malmö ? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Dzięki Jarek. Co do lotniska to nawet wczoraj mieliśmy walcowanie... Jak będziesz w pobliżu, to zapraszamy... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 No to teraz tylko tanczyc walca !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 29 minut temu, robert.pilot napisał: Co do lotniska to nawet wczoraj mieliśmy walcowanie... Ale macie piękne lotnisko! Gratuluję bo naprawdę robi wrażenie . Ja o takim najwyżej pomarzyć mogę Zresztą ostatnio tyle kłopotów ( w pracy z urlopem a poza pracą też nie jest kolorowo) ,że jak uda mi się wyrwać na 2h za wioskę zrobić kilka lotów to jest sukces. Ale obserwuję Was i cieszę się ,że działacie i zawsze jest ciekawie obejrzeć zdjęcia z Waszych lotów. Może w tym roku jakimś cudem uda mi się wyrwać i jeśli można wpadnę popatrzeć jak i czym latacie. Fajnie by było..... Pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Ares napisał: jeśli można wpadnę popatrzeć jak i czym latacie. Fajnie by było..... Oczywiście zapraszamy... nie martw się, ja też pracuję po 10 godzin i czasu na latanie to tak wiele nie ma, po pracy rodzina... każdy ma zawsze coś do zrobienia... jak wpadnie jakaś chwilka, okienko to na latanko... Godzinę temu, jarek996 napisał: No to teraz tylko tanczyc walca !!! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 44 minuty temu, robert.pilot napisał: jak wpadnie jakaś chwilka, okienko to na latanko... Racja. tak to już jest. Ja latam całkiem sam. W okolicy nie ma modelarzy. Do Zielonej Góry mam 50km ,czasem wpadam do Przylepu popatrzeć na samoloty ale na regularne latanie to troszkę za daleko. Odwiedzam również Leszno , ale jakby nie patrzeć to prawie 75km ode mnie. Po pracy nie ma szans taki kawał na latanie jechać. No ale jakos sobie radzę i pomimo sprzeciwu rodziny wyrywam się i na tyle na ile mogę realizuje swoje marzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Jutro warto do nas przyjechać popatrzeć na kolegów co latają w IMAC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, MarcinJ napisał: Jutro warto do nas przyjechać popatrzeć na kolegów co latają w IMAC Oj niestety będę po nocce i jadę na kolejną... Oprócz tego obowiązki w domu. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 2 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S&K RC Scale Models Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Nasze gratulacje, piękny model. Start i lądowanie super. Teraz tylko latać i jszcze raz latać.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Pięknie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Brawo ! Gratulacje ! Pięknie się prezentuje . Lądowanie pierwsza klasa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Mega... takie idealne lądowanie przy oblocie? Mistrzostwo !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi