ir3q Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 31.05.2020 ZLIN 50 ? IMG_3938.MOVIMG_3940.MOV IMG_3940.MOV 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Polatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Kilka fotek z pikniku na naszym lotnisku, jutro część dalsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Czekamy na więcej zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Hej. Jestem na Forum od ponad dwóch lat i dopiero teraz znalazłem temat o naszych lotniskach... ale d..a ze mnie..., zapewne jest to wynikiem tego, że nie poświęcam dużo czasu na internet. Marcinie... odbudowa modelu Brown, zakończona, czekam na moduł podgrzewania świec z ali..., jak będę planował ponowny oblot, dam znać. P.S. Piknik był mega... Wielkie uznanie dla Zbyszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Jeszcze parę fotek z pikniku. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 13 godzin temu, robert.pilot napisał: Hej. Jestem na Forum od ponad dwóch lat i dopiero teraz znalazłem temat o naszych lotniskach... ale d..a ze mnie..., zapewne jest to wynikiem tego, że nie poświęcam dużo czasu na internet. Marcinie... odbudowa modelu Brown, zakończona, czekam na moduł podgrzewania świec z ali..., jak będę planował ponowny oblot, dam znać. P.S. Piknik był mega... Wielkie uznanie dla Zbyszka... Jak to mówią lepiej późno niż wcale czekam na info w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Wracając do pikniku... jeszcze film montuje...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Super, czekam na film w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Mam nadzieję zrobić do końca tygodnia... coś ostatnio doba jest dla mnie za krótka...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 30 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Do obejrzenia... głośniki w kompie na maxa, piękna muzyka płynie z modeli. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Super relacja?,dżwięk, aż miło posłuchać. 23 minuty temu, robert.pilot napisał: Do obejrzenia... głośniki w kompie na maxa, piękna muzyka płynie z modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Tytuł artykułu jest bezcenny...? https://gazetalubuska.pl/zlot-modelarzy-w-cigacicach-pokazal-ze-i-z-surowcow-wtornych-mozna-zrobic-oryginalne-modele-a-jak-one-lataja/ar/c11-15109936 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoreksz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 No niestety nie wytłumaczyli co konkretnie jest z tych surowców wtórnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Kabinki z butelek PET...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoreksz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 No to oczywiste jest, choć nie sądzę, żeby w przyrodzie występowały wystarczająco duże butelki na owiewki modeli w skali 1:4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Dzisiaj polatane z Marcinem... model Brown B2 po oblocie.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Dzisiaj pogoda dopisała i wyskoczyłem na chwilę polatać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 22 minuty temu, Modelarz 2123 napisał: Dzisiaj pogoda dopisała i wyskoczyłem na chwilę polatać Super... zazdroszczę, ostatnio mało czasu mam na latanie, szybko ciemno robi się.... Odra nie zalewa terenów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi