Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem popływać na Balatonie , po wczorajszej nawałnicy naliczyłem około 15 nałamanych  dużych gałęzi i z  3 całe duże drzewa. Poziom wody podniósł się z 5cm , czysta woda jest. Wiatr momentami porywisty i co za tym idzie jest zmienne zafalowanie. Pływałem ponad dwie godziny .

Opublikowano

Poszedłem nad kanał i na brzegu poziom wody 30 cm poniżej betonu i widać rośliny. No i nie było pływania. Na szczęście był lekki model i niedaleko na działkę.

Opublikowano

Witam Serdecznie.

Jeśli ktoś nie widział na FB. Wrzucam  informacje tutaj na forum. Zapraszam serdecznie modelarzy  pływających  na piknik organizowany przez modelarzy Częstochowskich 

FB_IMG_1657007237660.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sezon ogórkowy się zaczął. Był pierwszy zbiór na rodos. Żeby nie było za nudno wstawiłem film.  Oba modele wyposażone są w regulatory z Aliexpress, te malutkie. Jak zwięszę wychylenie steru trymerem to robi obroty w miejscu.

• Lubię to 2
Opublikowano

Ja dzisiaj byłem popływać na Balatonie , od 19:00 do 20:30 . Było i wietrznie i trochę zimno , widzę że wody ubywa w akwenie . Jest to teraz dla mnie jedyne akceptowalne miejsce do pływania .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Andrzeju. 

Czy możesz zapytać  się kolegi Janusza właściciela pięknego Generała  Zaruskiego, gdzie kupił te mocowania, zaczepy want? Też by mi się przydały w najbliższym czasie. IMG20220802182919.thumb.jpg.bef169448da178f7ea706d556f775ede.jpg.c5afb551596ae8ace6a7d1dcf0895744.jpg

Opublikowano
W dniu 14.07.2022 o 21:15, kaczma2 napisał:

Sezon ogórkowy się zaczął. Był pierwszy zbiór na rodos. Żeby nie było za nudno wstawiłem film.  Oba modele wyposażone są w regulatory z Aliexpress, te malutkie.

Które to są te malutkie ?

Opublikowano
2 godziny temu, kaszalu napisał:

To jest rękodzieło !!? Janusz ma zręczne łapki !!!?

Ok, dzięki i ja coś stworzę ?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.