Urhel Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ciekawy jestem czy ktoś lata nad miastem, nie z FPV, ale "przy nodze", korzystając ze skrawków wolnej przestrzeni do lądowania, bo wystartować da się właściwie wszędzie. Latam Clods'em Sky, to samolocik podobny do Bety, ale mniejszy. Kamerka Mobius. Filmiki obrabiam Sony Vegas. A to jeden z nich: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Któregoś dnia spadniesz na te bloki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Właśnie przez takie loty i "prezentacje" niedługo skończy nam się latanie .... Rozwagi i odpowiedzialności trochę ...... Przy złym ustawieniu FS, usterce regla, odbiornika itp. model pójdzie jak dzida i co, wtedy też się pochwalisz ??? Bez obrazy, ale dla mnie "loty nad miastem" czyt. nieświadomymi ludźmi, budynkami, autami kompletnie dyskwalifikuje tą kategorię jako modelarstwo. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Przez takich jak Ty wprowadza przepisy albo ludzie będą donosi na policje ze ktoś ich filmuje Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitanSOWA Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Otóż to ...w Stanach już się modelarzom dostało przez takich kozaków :-( Sami zobaczcie ... http://m.youtube.com/watch?v=AYs815t4knQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Masz 67 lat, a brak rozsądku jak u jakiegoś 13 latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abyss Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 To tylko kwestia czasu kiedy się tym zainteresują władze.Wystarczy jakiś wypadek,spór ludzi przeciw i się będą tym interesować bardziej. A potem to już pójdzie po całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ehh nie chce obrażać pana który latał, ale myślałem że na niebie nie ma wariatów ( proszę się nie obrażać ) ale widzę że czasami się zdarzają. Latajmy tak dalej, to się skończy nam wszystko. Dadzą jakiś paragraf, a nasza władza Policja czy Straż Miejska, będzie to wykorzystywać i sypać mandatami :/ Ja ostatnio uniknołem mandatu na kwotę 500 pln bo latałem tam gdzie nie powinienem ;] Ale gadka, gadka, i obeszło się bez mandatu. Ludzie myślcie trochę, jakie mogą być konsekwencje jak taki model pierd..... w kogoś z 100m. Jak dobrze trafi to trup na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Miałem napisać "eeetam, przesadzacie" ale ugryzłem się w język i najpierw zobaczyłem film z pierwszego postu. To co zobaczyłem faktycznie można podpisać "głupota". Szczególnie zaskoczyła mnie odwaga z jaką pilot pomyka przy liniach energetycznych. Ja wiem, że ten model to nie rakieta, jest stabilny i przewidywalny. Jednak lądowanie pokazało, że pilot panuje nad modelem tylko z grubsza. A model do małych nie należy i szkody mogłby narobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi