polpakpol Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Niesamowity pokaz i niesamowite umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Też tak pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tylko dlaczego muzyka wyłącza się dokładnie w momencie oderwania skrzydła ? Poważnie zaczynam się zastanawiać czy to nie planowany i przećwiczony pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 W POGROMCACH MITOW to testowali i Koles zrobił model z "funkcja odrzucenia skrzydła" i dało sie wylądować, oczywiście model akrobata Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kacper, nie zmienia to faktu, że gość wylądował bez skrzydła ładniej, niż ja pełnosprawnym modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No pewnie i tutaj mu nic nie ujmuję bo to była perfekcja Ja pewnie zanim bym się zorientował co się stało to już bym mógł iść z siatką i kawałki zbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Panowie, przecież to oszukaństwo i foto montaz a nie prawdziwy lot Dziwne ze tego nie skojarzyliście i nie zauważyliście, chciałem juz rano o tym pisac ale pomyslalem ze ktos za mnie to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To jest oszustwo, widziałem na satelitce (nie wiem czy nie na jakimś discovery z rok temu) film o tym jak to zrobili. Krótko rzecz biorąc: wystartował prawdziwy samolot, a na filmie skrzydełko urwało się innemu samolotu, wykreuwanymu w sprytnym programie do animacyj. Oba różnią się zasadniczo kilkoma szczegółami i to wyłapali ( miedzy innymi) specjaliści od analizy obrazu. Poszukam gdzieś linka, sami sie przekonacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ale oczym Wy piszecie. Sam autor zrobił film "behind the scenes" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Oni piszą o tym pierwszym filmiku. Tam na pierwszy rzut oka widać montaż, samolot bardzo nienaturalni siada na ziemię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ciekawszy przypadek to jest to (pierwsze 4minuty mozna sobie darowac) https://www.youtube.com/watch?v=1lvEGohPmxk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wkleiłem to stronę temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi