Skocz do zawartości

Lądowanie bez statecznika pionowego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko dlaczego muzyka wyłącza się dokładnie w momencie oderwania skrzydła ? :) Poważnie zaczynam się zastanawiać czy to nie planowany i przećwiczony pokaz.

Opublikowano

W POGROMCACH MITOW to testowali i Koles zrobił model z "funkcja odrzucenia skrzydła" i dało sie wylądować, oczywiście model akrobata

Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No pewnie i tutaj mu nic nie ujmuję bo to była perfekcja :) Ja pewnie zanim bym się zorientował co się stało to już bym mógł iść z siatką i kawałki zbierać :)

Opublikowano

Panowie, przecież to oszukaństwo i foto montaz a nie prawdziwy lot  :)

Dziwne ze tego nie skojarzyliście i nie zauważyliście, chciałem juz rano o tym pisac ale pomyslalem ze ktos za mnie to zrobi :)

Opublikowano

To jest oszustwo, widziałem na satelitce (nie wiem czy nie na jakimś discovery z rok temu) film o tym jak to zrobili. Krótko rzecz biorąc: wystartował prawdziwy samolot, a na filmie skrzydełko urwało się innemu samolotu, wykreuwanymu w sprytnym programie do animacyj. Oba różnią się zasadniczo kilkoma szczegółami i to wyłapali ( miedzy innymi) specjaliści od analizy obrazu. Poszukam gdzieś linka, sami sie przekonacie.

Opublikowano

Oni piszą o tym pierwszym filmiku. Tam na pierwszy rzut oka widać montaż, samolot bardzo nienaturalni siada na ziemię...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.