Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzyś silnik już super chodzi ale ten wiatr dawał strasznie w dupe i nie czułem satysfakcji z latania. A jakoś tej maski mi się nie chce zakładać ???? wole ,,kija,, ????

Opublikowano

Dobrze Rafał zauważyłeś te 2 pierwsze zdjęcia to z pikniku w Bobrownikach , tak wstawiłem na figle bo mi się spodobał ten pas startowy

Opublikowano

Dobrze Rafał zauważyłeś te 2 pierwsze zdjęcia to z pikniku w Bobrownikach , tak wstawiłem na figle bo mi się spodobał ten pas startowy

Janek dobre to było :) Ja się zastanawiałem gdzie się podział asfalt ( zwinęli ) i kukurydza :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to na Warbirdy do Bobrownik jak znalazł ;) . Musieliście być bardzo grzeczni że taki bogaty Mikołaj ...

Co to za "wynalazki" ? :)

Opublikowano

Mikołaj w tym roku jest wyjątkowo szczodry :)

Zauważyłem że im jestem starszy to Mikołaj przynosi mi coraz bardziej trafione a nawet wymarzone prezenty.

Czy u was jest tak samo ?

Opublikowano

Janek, ja wiem że oryginalne :) .

Pisząc "wynalazki" miałem na myśli fakt, byście coś napisali z jakiej firmy,co to za gotowe zestawy,jakie planujecie silniki itp itd ?

Opublikowano

Spoko, no przyleciał z Chin , rozpiętość 280cm długość 240 cm pod silni 100 -120 cm będzie wmontowany boxerek DLA 112 cm waga do lotu 17 kg kadłub i skrzydła laminat

Opublikowano

Spoko, no przyleciał z Chin , rozpiętość 280cm długość 240 cm pod silni 100 -120 cm będzie wmontowany boxerek DLA 112 cm waga do lotu 17 kg kadłub i skrzydła laminat

Wejdzie pod maskę bez wystających głowic ? 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.