Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciebie choroba złapała a mnie chyba chwyci bo mi ktoś ,,zwinął,, wężyk paliwowy  :angry:  i znowu muszę kupić i jak tu silnik dotrzeć.

Opublikowano

Ale było wtedy zimno, nic się nie dziwie że Catalinie nie chciało się lecieć ;)

Ale jak zawsze Twój Nieśmiertelny Piper uratował sytuacje :D

Opublikowano

No mieliśmy dzisiaj inspekcje na lotnisku przydomowym, baardzo przyjemnie się polatało i nawet filmik powstał :) Jako nosiciel kamery posłużył sprzęt Dominika a za sterami ni kto inny jak sam Dominik .

Opublikowano

Na drugi raz poproszę o informacje że są momenty ekstremalne. przy pętli mało kawy nie rozlałem ;)
Fajny filmik.Jaki kąt widzenia ma ta kamerka i co to za model ?

Opublikowano

Boguś nie poznajesz tablicy przyrządów

Dominik lata tylko tym co mu sprawia prawdziwą przyjemność...

No tak to fakt... ale początek Soliusem spokojny, a tu nagle fik i już pętelka, cały Dominik :)

Kamera Mobius chyba 120* ale nie jestem pewien czy to tyle było bo dawno temu kupowana.

Dzięki za odpowiedź, kurna chyba ja posiądę bo wszędzie pochlebne opinie no i nie porównywalnie taniej niż GoPro a i w samochodzie

też się przyda.

Opublikowano

No tak to fakt... ale początek Soliusem spokojny, a tu nagle fik i już pętelka, cały Dominik :)

Dominik to taka cicha woda  ;)  Ale czasem daje czadu... :D

Faktycznie się dopiero rozkręca, aż strach myśleć co będzie później :D 

Opublikowano

Łukasz ,a wiesz co to nieład artystyczny ? ;) .

czy podwozie jest dobre to się okaże po oblocie w Kętach...jak się nie rozkraczy to ok ;)

Opublikowano

Proszę L-kę :D .

Dodatkowo proszę o dopisanie RC Team Kęty,zamiast górnopłata proszę akrobata i na ramieniu proszę o napis  Schock prfmc :D :D ;) ;) .

Fajne Dominik, jeśli robicie to jestem chętny  .

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.