marek rokowski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 po 5 latach leżenia na półce/pod półką/na szafie/za szafą - Vader sie wkurzył i powiedział: "Albo w górę albo do kosza!" Co było robić... odkurzyłem nieco starego Tie i postanowiłem się troche pobawić niestety posty z 2009 roku są już poszatkowane i nie ma załączników -więc nie ma sensu do nich wracać... zatem Panie, Panowie -zanim za rok obejrzycie kolejną część Sagi - dzisiaj mały przedsmak... chacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Co on sie tak kręci, to moment od śmigła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 hehe - od dwóch śmigieł wczesniejsza wersja mniej sie kreciła -ale zdecydowanie krócej latała;) daleka droga do zrobienia tego sterownym, ale... była fajna zabawa:) do poprawy póki co: kierunek obrótów śmigieł na przeciwbierzny i próba przesunięcia jeszce ( o ile sie da) SC do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Trzymam kciuki za doprowadzenie konstrukcji do końca Bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Kręci bo za cholerę po starcie nie wiadomo gdzie góra a gdzie dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 dark force be with you... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 ale jak wylądowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Niespotykana rzecz jest to, ciemną stronę Mocy wyczuwam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 po wylądowaniu: lądowanie.. to proste... widziałęm że już minąłem stawy zdjąłem gaz... Vader uciekł (kabina była otwarta), próbował tez zdemontować oba silniki -ale najwyraźniej nie znał nowych schematów elektryko-elektroniki i zostały na meijscu wisząc na kablach.... tera pewnei znowu wszystkei kurczeta w Bulowicach będą wykluwać się jako białe.. i co z tego dalaej wyniknie?! ... ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Gdzie miałeś silniki bo ani na zdjęciach ani na filmie ich nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie byłem naocznym świadkiem tego lotu wierzcie mi, była kupa śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi