robertus Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Lucky men Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jeszcze są dziś kupiłem dla kolegi i dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eabald Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A ja muszę czekać do poniedziałku aż mi dojdzie przelew na paypal.... Mam nadzieje, że jeszcze będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A ja znalazłem w odbiorniku FS-iA10 kulkę bezołowiowej cyny, która od czasu do czasu zwierała mi wyjście drugiego kanału na wyprowadzeniach procesora STM32F050C6T6. Na szczęście dla modelu, usterka pojawiła się przed startem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eabald Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Moja już zapłacona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jak sobie pomyślę, ile przepłaciłem kupując w sumie dwie takie to mi się słabo robi Ale ogólnie to Wam gratuluję, to świetna aparatura nawet jak za kasę którą trzeba dać normalnie. Za cenę po obniżce to grzechem jest nie wziąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 No ja również zamówiłem. Czy ci którzy zamawiali mają już status przesyłki wysłany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eabald Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Zamówiłem raptem 6 godzin temu więc zdziwił bym się gdyby już było wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja przelew zrobiłem w sobotę wieczorem i od razu praktycznie było received i się od tego czasu nie zmieniło. No ale pewnie po black friday sporo zamówień mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPitek Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ponieważ jak wiadomo "Sto tysięcy Lemingów nie może się mylić" Zamówiłem i ja. Zamówiłem i opłaciłem w piątek 27.11 po południu. W sobotę 28.11 miałem Status:Paid, Processing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 moja przesyłka opuściła już Niemcy mała aktualizacja, mam ja na biurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 moja przesyłka opuściła już Niemcy mała aktualizacja, mam ja na biurku A to potem przychodzi poczta polska i sie idzie odebrać z awizo czy GLS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 W EU idzie gls-em, z globala pocztą Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 W EU idzie gls-em, z globala pocztą Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Moja paczka juz w niemczech jest A wiecie czy da rade zmienić adres przesyłki? Bo raczej napewno kurier mnie nie zastanie w domu, jak bede w pracy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kurier będzie do ciebie dzwonił, to sobie lokalnie juz ustalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Sąsiadów nie masz ? Może Ci się to wydać niepojęte ale wyobraź sobie że też w pracy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 To dostaniesz awizo. U mnie na Nowodworach na przykład paczki GLS są zostawiane w kwiaciarni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A moja ciągle nie wysłana muszę do nich jutro na chacie napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A moja ciągle nie wysłana muszę do nich jutro na chacie napisać nie panikuj u mnie tez to trwało za nim zmienił sie status Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Moja paczka juz w niemczech jest A wiecie czy da rade zmienić adres przesyłki? Bo raczej napewno kurier mnie nie zastanie w domu, jak bede w pracy ;] Można , zadzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi