Skocz do zawartości

Nowa aparatura Turnigy 10 ch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja znalazłem w odbiorniku FS-iA10 kulkę bezołowiowej cyny, która od czasu do czasu zwierała mi wyjście drugiego kanału na wyprowadzeniach procesora STM32F050C6T6. Na szczęście dla modelu, usterka pojawiła się przed startem.

Opublikowano

Jak sobie pomyślę, ile przepłaciłem kupując w sumie dwie takie to mi się słabo robi :)

Ale ogólnie to Wam gratuluję, to świetna aparatura nawet jak za kasę którą trzeba dać normalnie. Za cenę po obniżce to grzechem jest nie wziąć :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Ja przelew zrobiłem w sobotę wieczorem i od razu praktycznie było received i się od tego czasu nie zmieniło. No ale pewnie po black friday sporo zamówień mają.

Opublikowano

Ponieważ jak wiadomo "Sto tysięcy Lemingów nie może się mylić" :D

Zamówiłem i ja.

Zamówiłem i opłaciłem w piątek 27.11 po południu. W sobotę 28.11 miałem Status:Paid, Processing

Opublikowano

moja przesyłka opuściła już Niemcy   :)

mała aktualizacja, mam ja na biurku   :D

A to potem przychodzi poczta polska i sie idzie odebrać z awizo czy GLS? 

Opublikowano

W EU idzie gls-em, z globala pocztą

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Moja paczka juz w niemczech jest ;)

A wiecie czy da rade zmienić adres przesyłki? Bo raczej napewno kurier mnie nie zastanie w domu, jak bede w pracy ;]

Opublikowano

A moja ciągle nie wysłana  :( muszę do nich jutro na chacie napisać

nie panikuj u mnie tez to trwało za nim zmienił sie status ;)

Opublikowano

Moja paczka juz w niemczech jest ;)

A wiecie czy da rade zmienić adres przesyłki? Bo raczej napewno kurier mnie nie zastanie w domu, jak bede w pracy ;]

Można , zadzwoń

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.