Tadeusz57 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 a tak dokładnie? no dobra Kit będę już miał teraz Panie Tomku prośba o plany tego Łosia jak je można uzyskać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Panowie, jutro mają zacząć tłoczyć pierwsze plastiki do Łosia. Proszę kolegów zapisanych juz na wytłoczki o kontakt na PW, prześlę numer konta i koszt wysyłki. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 teraz Panie Tomku prośba o plany tego Łosia jak je można uzyskać? Tomek wstawił tutaj ----> http://pfmrc.eu/index.php?/topic/9440-zestaw-pzl-37-%C5%82o%C5%9B-149m/page-19 zdjęcia z budowy modelu, które służą jako instrukcja składnia Łosia. Ja sobie wydrukowałem te wszystkie zdjęcia (po 4 sztuki na stronę) i mogę zaczynać składanie w piwnicy Proszę kolegów zapisanych juz na wytłoczki o kontakt na PW, prześlę numer konta i koszt wysyłki. Pozdrawiam Piotr Już wysyłam maila w sprawie wytłoczek. Piotrze powiedz jeszcze czy może cena coś spadła w dół z okazji zainteresowania na pewno kilkoma kompletami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Cześć Michał, niestety cena na razie nie spadła, od razu mówili, że spadnie jeśli zamówimy powyżej 10 szt. W sumie to się nie dziwię, bo widziałem ile roboty z tym materiałem jest, żeby ładnie wyszło. Wychodzi i tak tanio. Pierwsze wytłoczki do mojego łosia były sporo droższe. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz57 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 możecie mnie oświecić z tematem plastików? czy to będzie pasowało do kit który tutaj można zamówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Będzie pasowało. Wyklikane w telefonie - wybaczcie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz57 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 jaki silnik do tego Łosi trzeba dobrać i skąd do diabła wytrzasnąć chowane podwozie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Tadeusz, możesz śmiało użyć podobnego do tego podwozia, za niewielkie pieniądze dostępne w Hobby kingu. Najlepiej, żeby było przeznaczone do modeli o wdze ok 3 kg. Piotr http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__12883__Digital_Servoless_Retractable_system_1pc_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz57 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Not suitable for a plane heavier than 2.5kg - ale rozumiem, poszukam tam podobnego modelu do 3kg. To jest system sterowania plus silnik a co z resztą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Tadeusz luknij ten temat http://pfmrc.eu/index.php?/topic/9440-zestaw-pzl-37-%C5%82o%C5%9B-149m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Panowie. Na razie potwierdzam , że tłoczą się komplety dla użytkowników: Kris62 PawełS Tadeusz57 Mikrus193 fotomichał. Wojtan Jeśli kogoś pominąłem to proszę o kontakt na PW. Jak tylko dostanę info, ze mam odebrać plastiki poproszę o wpłaty na konto, które wam wyślę na PW. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jeszcze ja pisałem na PW..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz57 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Panowie. Na razie potwierdzam , że tłoczą się komplety dla użytkowników: Kris62 PawełS Tadeusz57 Mikrus193 fotomichał. Wojtan Jeśli kogoś pominąłem to proszę o kontakt na PW. Jak tylko dostanę info, ze mam odebrać plastiki poproszę o wpłaty na konto, które wam wyślę na PW. Pozdrawiam Piotr ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip_gd Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tomku podasz mi na priva maila do siebie? Na forum nie mogę nic wysłać Mam pewną sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 mój? tg_dom@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz57 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 mój? tg_dom@poczta.onet.pl masz może plany Łosia w wersji elektronicznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz57 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 nie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Szkoda , że nie ma drukowanych planów . A czy te pod laser można by powiększyć o 25 % i wyciąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Drukowane plany nie są potrzebne bo całość składa się jak klocki lego. Taka była filozofia tworzenia modelu , że całość powinna się pozapinać na zamkach i stanowić gotowy produkt. Ale jak bardzo potrzebne są plany "rzuty z góry" to pewnie dało by się zrobić. Leszek możesz powiększyć plany , ale wszystkie zamki nie będą pasować o ile nie przeskalujesz materiałów a to nie koniecznie musi się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi