Skocz do zawartości

Plany PZL-37 Łoś- pod laser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jutro mają zacząć tłoczyć pierwsze plastiki do Łosia. Proszę  kolegów zapisanych juz na wytłoczki o kontakt na PW, prześlę numer konta i koszt wysyłki.

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

teraz Panie Tomku prośba o plany tego Łosia :) jak je można uzyskać?

Tomek wstawił tutaj ----> http://pfmrc.eu/index.php?/topic/9440-zestaw-pzl-37-%C5%82o%C5%9B-149m/page-19 zdjęcia z budowy modelu, które służą jako instrukcja składnia Łosia. Ja sobie wydrukowałem te wszystkie zdjęcia (po 4 sztuki na stronę) i mogę zaczynać składanie w piwnicy :)

Proszę  kolegów zapisanych juz na wytłoczki o kontakt na PW, prześlę numer konta i koszt wysyłki.

Pozdrawiam

Piotr

Już wysyłam maila w sprawie wytłoczek. Piotrze powiedz jeszcze czy może cena coś spadła w dół z okazji zainteresowania na pewno kilkoma kompletami??

Opublikowano

Cześć Michał, niestety cena na razie nie spadła, od razu mówili, że spadnie jeśli zamówimy powyżej 10 szt. W sumie to się nie dziwię, bo widziałem ile roboty z tym materiałem jest, żeby ładnie wyszło.  Wychodzi i tak tanio. Pierwsze wytłoczki do mojego łosia były sporo droższe. Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Not suitable for a plane heavier than 2.5kg  - ale rozumiem, poszukam tam podobnego modelu do 3kg. 

To jest system sterowania plus silnik a co z resztą?

Opublikowano

Panowie. 

Na razie potwierdzam , że tłoczą się komplety dla użytkowników:

Kris62

PawełS

Tadeusz57

Mikrus193

fotomichał. 

Wojtan

Jeśli kogoś pominąłem to proszę o kontakt na PW. Jak tylko dostanę info, ze mam odebrać plastiki poproszę o wpłaty na konto, które wam wyślę na PW.

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Panowie. 

Na razie potwierdzam , że tłoczą się komplety dla użytkowników:

Kris62

PawełS

Tadeusz57

Mikrus193

fotomichał. 

Wojtan

Jeśli kogoś pominąłem to proszę o kontakt na PW. Jak tylko dostanę info, ze mam odebrać plastiki poproszę o wpłaty na konto, które wam wyślę na PW.

Pozdrawiam

Piotr

ok :)

Opublikowano

Drukowane plany nie są  potrzebne bo całość składa się jak klocki lego.

Taka była filozofia tworzenia modelu , że całość powinna się pozapinać na zamkach i stanowić gotowy produkt.

Ale jak bardzo potrzebne są plany "rzuty z góry" to pewnie dało by się zrobić.

Leszek możesz powiększyć plany , ale wszystkie zamki nie będą pasować o ile nie przeskalujesz materiałów a to nie koniecznie musi się udać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.