Gość Jerzy Markiton Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 "Przyjaciółka radzi" - to taka znana rubryka..... - Czy można zajść w ciążę z wrażenia ??? - zależy: co się wrazi... i gdzie się wrazi..... ( w luźnym tłumaczeniu, nie do odszukania na "gogle" - co się włoży i gdzie się włoży.... - Jurek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A czy od kropli waleriana nożna zajść w ciążę? To zależy ile Walerian ma lat Debiutujący nastolatek pyta aptekarza o jakiś 100% środek zabezpieczający przed niechcianą ciążą. Aptekarz proponuje szklankę lekko gazowanej wody o temperaturze 4*C - Pan chyba sobie ze mnie żartuje. - Nie, mówię całkiem poważnie. - A tą wodę to mam wypić przed czy po stosunku? - Zamiast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Czy ta piękność już przeżyła chwilę uniesienia ? Warunki do latania mamy ostatnio fascynujące więc Fascination powinien fascynować zafascynowanych sobą fascynatów... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 2.05. poszedł w powietrze nad lotniskiem w Michałkowie k/Ostrowa Wlkp. i tyle go widzieli... Nawet kartki z numerem telefonu nie zdążyłem mu przykleić. Tak na serio to czekam na filmy od kolegi ze startu i lądowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No to gratulacje Wojtku z udanego oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Czekam na filmy z oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dodam, że wiało około 3m/s. Model startuje idealnie, spokojnie i bardzo przewidywalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No to mnie ominęło najlepsze gratuluję Wojtkowi oblotu. Stresu mogło być sporo bo wbrew pozorom trochę wiało i w porywach do 4 m/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Filmy od Konrada dotarły więc... Tomek mam nadzieję, że jeszcze kiedyś razem polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Kilka zdjęć z przygotowań jest tu: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/53557-michałków-2-maja-2015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Wojtek, gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No to se Fascination polatał pod Międzybrodzkim niebem i lądował na górze Żar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Oj w pewnym momencie to nas 7 latało w jednym kominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzisiaj pierwszy raz samodzielnie wypuściłem Fascination w powietrze. Do tej pory zawsze ktoś mi pomagał.Pogoda bardzo fajna ale noszenia zero, jakby ktoś rozrzedził powietrze.Tak to mniej więcej wyglądało Wykres wysokości Wykres prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wojciechu ? Co robiło za stację pomiarową ? Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Cuś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki serdeczne ! Logi fajne ale zasada pomiarowa mnie jakoś nie przekonuje. Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Przymierzam się do kupienia PitLab'a ale... zawsze coś wyskoczy z nieplanowanych wydatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek3D Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Panie Wojtku, przede wszystkim bardzo dziękuję za świetny opis - wątek bardzo mnie zainteresował, bo też wszedłem w posiadanie Fascination. Chciałbym spytać czy dobór napędu (silnik + śmigło) okazał się właściwy? Jak ogólnie ocenia Pan ten model? Zacząłem latać dopiero w tym roku i póki co najlepszym modelem jakim latałem był Solius/Heron i zastanawiam się czy Fascination nie postawi poprzeczki zbyt wysoko. Czy ktoś miał okazję latać i mógłby porównać Fascination do Fantasy/Ideala? Lubię czasami poszaleć z podstawowymi akrobacjami (beczki, pętle, lot odwrócony) i zastanawiam się czy Fascination mi na to pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi