Gość Jerzy Markiton Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 "Przyjaciółka radzi" - to taka znana rubryka..... - Czy można zajść w ciążę z wrażenia ??? - zależy: co się wrazi... i gdzie się wrazi..... ( w luźnym tłumaczeniu, nie do odszukania na "gogle" - co się włoży i gdzie się włoży.... - Jurek 1
wojcio69 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A czy od kropli waleriana nożna zajść w ciążę? To zależy ile Walerian ma lat Debiutujący nastolatek pyta aptekarza o jakiś 100% środek zabezpieczający przed niechcianą ciążą. Aptekarz proponuje szklankę lekko gazowanej wody o temperaturze 4*C - Pan chyba sobie ze mnie żartuje. - Nie, mówię całkiem poważnie. - A tą wodę to mam wypić przed czy po stosunku? - Zamiast.
matmax Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Czy ta piękność już przeżyła chwilę uniesienia ? Warunki do latania mamy ostatnio fascynujące więc Fascination powinien fascynować zafascynowanych sobą fascynatów... 1
wojcio69 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 2.05. poszedł w powietrze nad lotniskiem w Michałkowie k/Ostrowa Wlkp. i tyle go widzieli... Nawet kartki z numerem telefonu nie zdążyłem mu przykleić. Tak na serio to czekam na filmy od kolegi ze startu i lądowania.
Konrad_P Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Dodam, że wiało około 3m/s. Model startuje idealnie, spokojnie i bardzo przewidywalnie.
TommyTom Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 No to mnie ominęło najlepsze gratuluję Wojtkowi oblotu. Stresu mogło być sporo bo wbrew pozorom trochę wiało i w porywach do 4 m/s.
wojcio69 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Filmy od Konrada dotarły więc... Tomek mam nadzieję, że jeszcze kiedyś razem polatamy
TommyTom Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Kilka zdjęć z przygotowań jest tu: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/53557-michałków-2-maja-2015/
wojcio69 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 No to se Fascination polatał pod Międzybrodzkim niebem i lądował na górze Żar
wojcio69 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 Oj w pewnym momencie to nas 7 latało w jednym kominie
wojcio69 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzisiaj pierwszy raz samodzielnie wypuściłem Fascination w powietrze. Do tej pory zawsze ktoś mi pomagał.Pogoda bardzo fajna ale noszenia zero, jakby ktoś rozrzedził powietrze.Tak to mniej więcej wyglądało Wykres wysokości Wykres prędkości
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wojciechu ? Co robiło za stację pomiarową ? Pozdrawiam - Jurek
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki serdeczne ! Logi fajne ale zasada pomiarowa mnie jakoś nie przekonuje. Pozdrawiam - Jurek
wojcio69 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Przymierzam się do kupienia PitLab'a ale... zawsze coś wyskoczy z nieplanowanych wydatków
Tomek3D Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Panie Wojtku, przede wszystkim bardzo dziękuję za świetny opis - wątek bardzo mnie zainteresował, bo też wszedłem w posiadanie Fascination. Chciałbym spytać czy dobór napędu (silnik + śmigło) okazał się właściwy? Jak ogólnie ocenia Pan ten model? Zacząłem latać dopiero w tym roku i póki co najlepszym modelem jakim latałem był Solius/Heron i zastanawiam się czy Fascination nie postawi poprzeczki zbyt wysoko. Czy ktoś miał okazję latać i mógłby porównać Fascination do Fantasy/Ideala? Lubię czasami poszaleć z podstawowymi akrobacjami (beczki, pętle, lot odwrócony) i zastanawiam się czy Fascination mi na to pozwoli.
Rekomendowane odpowiedzi