TeBe Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ech. Dwa skrzydła zamówiłem do nowego projektu i cisza. No sorry, tak się nie da pracować. Bo wiecie, to wygląda tak. Budujesz projekt. Dogadujesz się na dostawę komponentów z wiodącym polskim producentem. Robisz prezentację dla inwestorów. I w dniu, w którym chcesz potwierdzić zamówienie okazuje się, że strony producenta nie ma, maila też nie ma. I jesteś w czarnej d... To tyle jeśli chodzi o współpracę z p. Kwarcińskim. Update: Pan Leszek się odezwał. Obecnie jedyny kontakt do niego to kwarcinski@op.pl
WalBuc Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Strona Kwarciński Models jest już aktywna. Dostałem dzisiaj odpowiedz na moje zamówienie Pan Leszek będzie w kraju osiągalny w drugiej połowie Maja.
piotralski Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mikołaj napisz maila do producenta...
chaosmaker69 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 W dniu 16.04.2015 o 13:21, samolocik napisał: Sami na to zapracowaliśmy więc żabojady przechwyciły nam p. Leszka. http://www.modelpascher.com/store/index.php/catalogsearch/result/?cat=0&q=KWARCINSKI http://silencemodel.fr/category.php?id_category=133 Przesylam na PW adres, którym dysponuję. Nie wiem, czy to ten sam co był na stronie. O nie kolego - myślę sobie że to kol.Leszek ciężko sam sobie zapracował na obecny stan rzeczy . Poza tym gdy słyszę określenia polski czołowy producent , a potem czytam o kilkunastu modelach sprzedanych w kraju to wybaczcie, ale nawet jednego posta nie warto pisać w tym temacie - no może jeden - reklamowy - i tyle . 1
samolocik Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jak na razie w ofercie firmy są tylko Falcon EVO i w Falcon rozmiarze 2,2m oraz Dim. Reklamowanych przez osobę testującą/projektanta a nie producenta modeli z serii Probe nie będzie w dającej się przewidzieć przyszłości.
Marcin1415 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Wczorajsze loty Falconem. https://www.youtube.com/watch?v=aL-I_MrkOaA
samolocik Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Filmik bardzo ładny natomiast patrzenie się na model latający cały czas po okręgu w jedną stronę jest męczące. Proponuję przy następnym filmie jakąś pętlę, beczkę, zmiany kierunków i film będzie jeszcze lepszy :-)
mmarkow Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Marcin, masz już radio? Ja nie mogę się zebrać z filmikami z Bilczy, które obiecałem Ci podesłać, ale postaram się w najbliższym czasie wrzucić coś na YT jak obrobię. Przypadło mi do gustu to wasze lotnisko Może jeszcze w maju podjadę do Kielc.
Marcin1415 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 W dniu 4.05.2015 o 20:05, mmarkow napisał: Marcin, masz już radio? Ja nie mogę się zebrać z filmikami z Bilczy, które obiecałem Ci podesłać, ale postaram się w najbliższym czasie wrzucić coś na YT jak obrobię. Przypadło mi do gustu to wasze lotnisko Może jeszcze w maju podjadę do Kielc. Radio jutro powinno dojść. W wolnej chwili podeślesz - nie pali się. Było miło, chociaż miałem na co popatrzeć Oczywiście zapraszamy ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi