Bartek Piękoś Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Latam w mode 2, wielkie dzięki za propozycję. Wezmę FC. (a z tymi kółkami to był fajny numer:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Konstrukcyjny 1,75m, spalina, benzyna, 4-takcina, ew, 2-takcina. Silniki przypominam: jeśli 4-takt, to najpewniej os gf-30, jeśli 2-takt, to os gt-22, choć po kontaktach z jednym takim, siedzi mi w głowie Roto 25 (pozdrówka, Piotrek! (Pietka)). Zapytałem, bo to chyba trochę dział o elektrykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Nie chyba i nie trochę. Sugestię o potrzebie przeniesienia wyraziłem w poście #76, ale nie wiem, kto ma to robić, czy ja, czy mod. Nikt nie zareagował i tak na razie jest. Zresztą. zmieniałem skalę, zmieniałem typ napędu, modowie pewnie czekają, co będzie znowu Jednak uwaga Twoja słuszną jest i chyba tylko patrzeć jak nastąpią przesunięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Nie miałem serca do tego projektu. Stał rok i nic się we mnie nie zatliło. Zaczątek kadłuba poszedł w dobre ręce, może nawet będzie latał w Radomiu. Dziękuję wszystkim za dotychczasowe zaangażowanie i pomoc. Wątek do zamknięcia. Nowy projekt tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi