cZyNo Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 I pojawiły sie fajne zdjęcia modelu Fireblade od kolegi Jarka Jak zwykle malowanie czadowe https://plus.google.com/u/0/photos/102051681113522825655?pid=6118625580713266018&oid=102051681113522825655 ale chyba trzeba mieć konto na g+ https://lh3.googleusercontent.com/-pl36n3calIM/VOm5jDwIS2I/AAAAAAAAArw/tAL08mKektA/w1152-h768-no/IMG_6633.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-qv-S8tFtvB4/VOm5ikI3KTI/AAAAAAAAAro/gtijiwmxOSs/w1152-h768-no/IMG_6660.JPG https://lh3.googleusercontent.com/-gBO2lcy0npo/VOm5piQR0sI/AAAAAAAAAr4/ZQirSaS_VJ8/w1151-h755-no/IMG_6662.JPG warto zwrócić uwage na fajne serwa które pojawiły sie ostatnio na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Malowanie fajnie i cena przyzwoita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Malowanie fajnie i cena przyzwoita. Nie widze,da sie cus obejzec bez logowania w guglach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A te czy linki tez nie działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Linki dzialaja,3 dolne,ceny nie widze, a malowanie skrzydla zaj.....te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja jestem pod wrażeniem rozdzielczości zdjęcia, plany wyglądają na nich pięknie. Ciekawy jestem czym było cpykane .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tutaj strona producenta: http://gcm-model.com/ A cennik: http://gcm-model.com/?page_id=240&preview=true Możliwe, że za parę dni pierwszy klient pochwali się modelem Skrzydło w każdym bądź razie ma duży potencjał, sprawuje się dużo lepiej jak profile Edge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzieki Rafal teraz wszystko jasne,a ten pierwszy klient to pewnie Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Noo dziwnie się składa że ja W sumie samo skrzydło testuje już od sierpnia, dlatego jak się dowiedziałem że powstała reszta to długo się nie zastanawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A Jarek ma teraz piekny warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Trwało to troszkę dłużej niż przewidywałem ale jestem już szczęśliwym posiadaczem Fireblada Tak prezentuje się model: A tak logi z drugiego dnia lotów, gdy bawiłem się w ustawianie fazy rzutu: Póki co nie moge nic więcej powiedzieć o właściwościach lotnych, gdyż muszę ustawić model a jak niektórzy wiedza nie jest to takie hop siup I pierwsze zawody za mną. Bardzo udany debiut Firebledów, ja zająłem miejsce 2 a Jarek twórca modelu 3. Mam już jakieś 2h wylatane na modelu i mogę powiedzieć, że jest to naprawdę udana konstrukcja, wręcz powiedziałbym, że na światowym poziomie. Rzuca się bardzo wysoko (na zawodach rzucałem najwyżej), bardzo przyjemny pilotaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nie. To ja rzucałem najwyżej, a Ty wrzucałeś się pode mnie Teraz sobie pluję w brodę, że nie poprosiłem któregoś z Was o możliwość polatania FB. Chętnie bym zobaczył, jak się steruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No ładnie w Czechach polataliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Team FB zaczął zbierać żniwa Jako że minęło już ponad pół roku odkąd latam FB mogę powiedzieć iż jest to model mistrzów. Wykonanie bezkonkurencyjne jeżeli chodzi o jakość, ciężko za te pieniądze znaleźć model konkurencji który mógłby zmierzyć się z FB. Aerodynamika modelu tez jest bardzo dobra. Po wielu testach i zmianie technologii wykonania możliwe jest uzyskać nawet 220 gramowy model który wytrzyma mocne rzuty pod 60 metrów. Na szczęście producent nie spoczął na laurach i ciągle wprowadza usprawnienia aby FB był jeszcze lepszy i lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Model bardzo dobry i wart uwagi, ale Ty to wszystkim dobrze polecisz Miszcz to Miszcz Ondrej tez lata FB? a zawodów to basenu najbardziej zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Właśnie! Czy ktoś latał leżąc w basenie? Miałem taki plan w Ludbreg, ale brakło mi working time, żeby dobiec z pola do basenu i z powrotem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 oprócz rzutów trenuj biegi. I trzeba zmienić lokalizacje basenu Najlepiej centralnie na polu startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Fajna reklama Fireblade na podium VilgaCup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Czy skrzydło jest z pełnego styroduru, czy też metoda przekladkowa? Czy producent zabiera na zawody jakieś egzemplarze na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Konstrukcja przekładkowa. Modele przeważnie trzeba zamòwić ale różnie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi