Jakub942 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 http://abc-rc.pl/p/48/3679/-model-a-10-warthog-jet-2xedf-870mm-970mm-kit-ts819-a-modele-edf-jet-samoloty-i-szybowce.html Testował/widział/latał ktoś? Przymierzam się do kupna tego modelu tylko nie wiem jakie wyposażenie będzie odpowiednie, na stronie sklepu jest skąpo opisany. Będzie to mój pierwszy model z napędem edf, w jaki sposób podłącza się dwa silniki do odbiornika za pomocą kabla Y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Będzie to mój pierwszy model z napędem edf, w jaki sposób podłącza się dwa silniki do odbiornika za pomocą kabla Y? To ma być Twój pierwszy model RC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Będzie to mój pierwszy model z napędem edf, w jaki sposób podłącza się dwa silniki do odbiornika za pomocą kabla Y? Musisz dać dwa regulatory, po jednym na każdy silnik, a kable sygnałowe z tych regulatorów łączysz kablem Y w jeden kanał odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub942 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Było pare modeli wcześniej aktualnie gama 2100. Znudziła się już trochę i szukam jakiegoś wariata I jeszcze pytanie jaki silniki bedą odpowiednie do tego modelu i jaką baterią je zasilać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari83pl Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Było pare modeli wcześniej aktualnie gama 2100. Znudziła się już trochę i szukam jakiegoś wariata I jeszcze pytanie jaki silniki bedą odpowiednie do tego modelu i jaką baterią je zasilać? Kolego poczytaj tu http://pfmrc.eu/index.php?/topic/48450-a-10-warthog/ co mnie inni doradzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi