Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej, piękniaśne masz lotnisko więc skoro Ty nie chcesz pofatygować się do Kęt to może nawiedzimy Cię bandą... :D

Daj namiary,zaproszenie a na pewno zajedziemy i oblatamy teren :) .

Opublikowano

Nic z tego chłopaki ale można się umówić na lotniku w Bielsku oczywiście zaproszenie juz macie :)mój nr telefonu 516827372 także jak coś dzwonić.

Opublikowano

Tam masz poradnik do podstawowych figur a nie "fikołków". Jak to Andzej mówi (właściciel strony i kolega z którym latam - mistrz nad mistrzów) weź mały drewniany samolocik do ręki, zaprogramuj Sobie w głowie program prawidłowych figur a potem rób to w powietrzu tyle razy aż cały program wyjdzie prawidłowo. Jak z jedną się pomylisz to lądowanie i od nowa. Z pozoru nudne, ale bardzo dużo wymaga od samego siebie i daje niesamowitą satysfakcję jak w końcu wyjdzie. Fikołki się szybko nudzą .....

Opublikowano

Mała zmiana w silniku, zakręciłem śrube od dawki paliwa i odkręciłem na 3,5 obrotu bo podobno za bardzo dymi :D zobaczymy jak sie teraz model zachowa oczywiscie bedzie trzeba regulacji iglicy  dokonać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dość że akrobata to i drifter ;) .

Nagrywaj czymś lepszym bo jakość jakby to napisać, nie przystaje do obecnych standardów :rolleyes: .

Opublikowano

He he - taa dwie konkurencje na raz.

endriuRC - Startowanie stojąc za modelem to nabieranie złego nawyku. Na miejsce startu podjedź modelem stojąc tam, gdzie uruchamiasz silnik. Trzymaj przy tym ster wysokości maksymalnie wychylony w górę a podczas startu, dodając stopniowo gaz, zmniejszaj to wychylenie równomiernie aż do oderwania ogona. Wtedy lekko wychylisz SW w górę i model powinien elegancko wystartować bez tego driftu.

Opublikowano

Nagrywaj czymś lepszym bo jakość jakby to napisać, nie przystaje do obecnych standardów :rolleyes: .

Film na telefonie jest super HD a jak wrzucę na yt to 240P... nie wiem dlaczego tak

Opublikowano

Może masz gdzieś domyślnie ustawioną taką jakość wrzucanych na YT filmów?

Przed chwilą na próbę wrzuciłem film i nawet szukałem w ustawieniach możliwości zmiany domyślnej jakości wrzucanych filmów, ale niczego takiego nie znalazłem.

Wrzucony film odtworzyło mi w HD.

Może to kwestia formatu w jakim nagrywa telefon? Nie próbowałeś tego przepuścić przez jakiś najprostszy program do obróbki video?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.