Shock Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Andrzej, piękniaśne masz lotnisko więc skoro Ty nie chcesz pofatygować się do Kęt to może nawiedzimy Cię bandą... Daj namiary,zaproszenie a na pewno zajedziemy i oblatamy teren . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Rafał robimy najazd zorganizowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nic z tego chłopaki ale można się umówić na lotniku w Bielsku oczywiście zaproszenie juz macie :)mój nr telefonu 516827372 także jak coś dzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dzisiaj porobiłem korkociągi, beczki, "zawisy" i inne wygibasy lądowania pięknie na 2 kółeczkach za każdym razem (lotów ok 15) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Muszę sie nauczyć kręcic porządne akrobacje i wtedy możesz Tomku gratulować hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 http://www.modelarz.one.pl/porady-modelarskie/akrobacja-f3a/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 ja ci gratuluję tego że model cały hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 No to nie dziękuje aby nie zapeszyć hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Prowadź sobie książkę modelu albo chociaż zapisuj czas lotu i ilość na kartce. Będziesz mógł później stwierdzić ile latałeś godzin np w ciągu roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Kacprze z takimi figurami to ja skrzydła potrace będziem trenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Tam masz poradnik do podstawowych figur a nie "fikołków". Jak to Andzej mówi (właściciel strony i kolega z którym latam - mistrz nad mistrzów) weź mały drewniany samolocik do ręki, zaprogramuj Sobie w głowie program prawidłowych figur a potem rób to w powietrzu tyle razy aż cały program wyjdzie prawidłowo. Jak z jedną się pomylisz to lądowanie i od nowa. Z pozoru nudne, ale bardzo dużo wymaga od samego siebie i daje niesamowitą satysfakcję jak w końcu wyjdzie. Fikołki się szybko nudzą ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wpierw muszę te opisy i rysunki przeobrazić na realia i jak to ma wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dawaj filmik jak się nim kręcisz! Zaczynam od pojedynczych figur i potem je łącz w miarę możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Mała zmiana w silniku, zakręciłem śrube od dawki paliwa i odkręciłem na 3,5 obrotu bo podobno za bardzo dymi zobaczymy jak sie teraz model zachowa oczywiscie bedzie trzeba regulacji iglicy dokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=1dYKqQMDnjI A ja sobie latam i cwiczę akrobacje jak będzie lepsza jakość nagrania to będzie więcej szaleństwa i figur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nie dość że akrobata to i drifter . Nagrywaj czymś lepszym bo jakość jakby to napisać, nie przystaje do obecnych standardów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nie dość że akrobata to i drifter . He he - taa dwie konkurencje na raz. endriuRC - Startowanie stojąc za modelem to nabieranie złego nawyku. Na miejsce startu podjedź modelem stojąc tam, gdzie uruchamiasz silnik. Trzymaj przy tym ster wysokości maksymalnie wychylony w górę a podczas startu, dodając stopniowo gaz, zmniejszaj to wychylenie równomiernie aż do oderwania ogona. Wtedy lekko wychylisz SW w górę i model powinien elegancko wystartować bez tego driftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Nie dość że akrobata to i drifter . Nagrywaj czymś lepszym bo jakość jakby to napisać, nie przystaje do obecnych standardów . Film na telefonie jest super HD a jak wrzucę na yt to 240P... nie wiem dlaczego tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Może masz gdzieś domyślnie ustawioną taką jakość wrzucanych na YT filmów? Przed chwilą na próbę wrzuciłem film i nawet szukałem w ustawieniach możliwości zmiany domyślnej jakości wrzucanych filmów, ale niczego takiego nie znalazłem. Wrzucony film odtworzyło mi w HD. Może to kwestia formatu w jakim nagrywa telefon? Nie próbowałeś tego przepuścić przez jakiś najprostszy program do obróbki video? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi