idfx Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witam ! Jakiś czas temu miałem okazję poznać Kolegę Grzegorza z Lublina, który docjechał na latanie w Radawcu. Mam nadzieję, że Kolega się ujawni na forum bo nie wymieniliśmy szczegółowych informacji. Po kilku lotach, tuż przed końcem Kolega wyciągnał sporą puszkę sprayu i spsikał ufajdany spalinami i olejem model. Po przejechaniu szmatkami wszystko zaczęło się świecić jak psu kaganiec i nie pozostała plamka brudnego oleju. Czy ktoś może mi zdradzić co to za magiczny środek i gdzie można go zakupić ? Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Mr. Muscle w spreyu? U nas to zawsze zwykły płyn do okien:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Cilit Bang - sprawdzone w boju . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dzięki ! No nie podpatrzyłem i na pewno nie była to jakaś domowa mieszanka, bo puszka była oryginalna i ciężko było by ją czymś napełnić i zrobić z niej ponownie spray Dobre będą wszelkie podpowiedzi co się sprawdza bo trochę roboty jest na koniec latania by model trafił do auta Cilit Bang - sprawdzone w boju . Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Spirytus, Decabit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Denaturat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Spray do czyszczenia zacisków hamulcowych ! Super czyści i pięknie pachnie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja swoje spalinki zmywam tym http://ak-polska.pl/p/56/148/intensywny-zmywacz-do-hamulcow-caramba-zmywacze.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Preparat do czyszczenia tarcz hamulcowych zapewne. Najlepszy jest, ale jak model jest pomalowany dziadowskimi farbami to zjadą razem z brudem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Spray do czyszczenia zacisków hamulcowych ! Super czyści i pięknie pachnie . Ja swoje spalinki zmywam tym http://ak-polska.pl/p/56/148/intensywny-zmywacz-do-hamulcow-caramba-zmywacze.html Dzięki wielkie Panowie ! To chyba już uchylony rąbek tajemnicy Zakupię na sprawdzenie. Preparat do czyszczenia tarcz hamulcowych zapewne. Najlepszy jest, ale jak model jest pomalowany dziadowskimi farbami to zjadą razem z brudem. Dzięki, modele oklejane folią póki co i raczej się to nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Moze nie spray ale to cos zmyje wszystko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Takie coś do wszystkiego mam i w pracy. Bardzo silny środek do czyszczenia maszyn ... Na modelu wolalbym jednak nie stosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja stosuje na modelach Piankom, foliom itp nic nie robi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi