filip_gd Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sławku czy rura skrzydeł i statecznika może być alu czy koniecznie węgiel ? Mam taką rurkę 25/23mm alu , zastanawiam się czy da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Do statecznika wygodniej jest węglową, do skrzydeł mam duralową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Sławku mam pytanie. Nie do końca wiem do czego są takie 4 elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 moja Katana już oblatana. Chyba jako pierwsza z tej całej relacji. Lata świetnie, jedynie muszę przenieść serwa wysokości na ogon i w tym celu trochę muszę stateczniki przerobić. Spowodowane jest to tym że lata na silniku DLA 32 co skutkuje przednim wyważeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Przenoszenie serw wysokości z kabiny do stateczników. Przy okazji dorobiłem dłuższe dźwignie na serwa i otrzymałem w końcu większe wychylenia. Jutro drugi statecznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tak to wygląda na gotowo. Model już po ponownym oblocie. środek ciężkości idealnie wyszedł. jeszcze tylko muszę zmienić podwozie na wyższe i śmigło większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zmiana kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Chyba się zapatrzyłeś na oryginalne kolory MX-2 Taka wściekła zieleń mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Cześć slawekmod. Mógłbyś nakreślić mi trochę sytuację jak wygląda sprawa zakupu modelu od Ciebie? Co masz w ofercie, co ewentualnie jest w zestawie, co dodatkowo trzeba dokupic (np. folia, zawiasy, węgiel, itd.) Jak wygląda sprawa wysyłki takiego tartaku i jakie masz ceny. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jeśli można to także chciałbym zapytać o to co Kol. 'alkraj' tzn w jaki sposób można stać się posiadaczem tartaku tego modelu? Mogę prosić o kontakt na priv'a tej sprawie? Pozdrawiam,Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam, wiem, że odgrzewam bardzo ale to bardzo zimnego kotleta ale spieszę donieść, że katana z początku tego wątku po ok 7 latach od zakończenia budowy... ktoś wreszcie się nad nią zlitował i ją dokończył no i oblatał Oto dowód https://www.youtube.com/watch?v=jaEcNEelLeQ Model lata po prostu świetnie, po kilku lotach między którymi zdejmowałem co raz to trochę ołowiu z domku silnika wreszcie znalazłem idealne jak dla mnie wyważenie. Z modelu jestem mega zadowolony, dzięki Sławek za dobrą robotę Pozostaje mi zrobić maskę silnika i cieszyć się modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.