Gość horn3t Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ech marzenia, Karaś to też super pomysł ale jak to mówią chęci kupa a modelarz d**a Bardzo mi się podoba PZL P.1 tyle, że niekoniecznie jako dosłowna redukcja, półmakieta ale model stylizowany na wyścigowca z lat 30 gdyby miał możliwość występowania w wyścigach np. Bendix Race Trophy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 No cóż, mnie się zamarzyło ..... i powoli się spełnia . A co to za samolot - zgadnijcie sami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Marek - tego Bv - 141 to ja dawno temu zacząlem ale jakoś robota mi się przy nim nie kleiła( złamamna lewa ręka) więc czeka na lepsze czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A co to za samolot - zgadnijcie sami. Wygląda na P-50 Jastrząb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Skubany ! Trafił za 1-szym razem! Po czym poznałeś? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Po stateczniku pionowym i dość charakterystycznym podwoziu. Masz ładnie zaawansowane prace nad modelem. Szkoda, że nie prowadziłeś całego wątku, chętnie bym popatrzył. Jest na co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Spoko Krzychu, podrobi się jeszcze trochę, żeby faktycznie przypominało to Jastrzębia i żeby było co pokazać i założę jakiś temacik. Dokumentację zdjęciową mam od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 podrobi się jeszcze trochę, żeby faktycznie przypominało to Jastrzębia i żeby było co pokazać Skoro poznałem za pierwszym razem co to jest, to znaczy, że już przypomina . Czekam na wątek i duuużo zdjęć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mecenas kopara mi opadła i nie mogę uwierzyć ze to Jastrząb choć sam rysuje od prawie roku to skończyć go nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 No, projekt trwa już półtora roku, właśnie z powodu braku dobrych "kwitów". Skala 1:4. Też rysowałem pół roku, bo ciągle wprowadzałem poprawki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No ta ostatnia fota jest jak najbardziej prawidłowa gdzie widać i trochę więcej konstrukcji i modelarskie tło z akcentami procentowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panie Mecenasie temat z modelem obowiązkowo! Czym to będzie pędzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No ta ostatnia fota jest jak najbardziej prawidłowa gdzie widać i trochę więcej konstrukcji i modelarskie tło z akcentami procentowymi eeee... co Ty, to na pewno do kiszenia ogórków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ze względu na bardzo krótki "ryj" musi być coś ciężkiego, czyli Saito FG-60R3. Rafał, a ty patrz na model a nie co tam po stołem się kryje . Zresztą, jak samolot bez paliwa nie poleci - to ja też bez "paliwa" nie robię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Więcej zdjęć poproszę bo się na niego napaczec nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A pacz sobie do woli!!! U mnie już gotowy stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No czyż nie jest piękny!!!! Taki protoplasta P-47 . Tu nie chcę zaśmiecać wątku. Dajcie mi popracować ze 2 tyg. i spróbuję założyć nowy. No dobra! OOOOOOstatnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Od tak znalezione w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Co do pierwszego zdjęcia , to trwają prace badawcze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A ja skłaniam się jednak ku naszym konstrukcjom RWD-5R Płock 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi