PilotM Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Witam Wszystkich, Własnie zamierzam potwierdzić docelowy termin Pikniku Modelarskiego Żar 2016. Jestem umówiony na wtorek 24.11.2015 z Prezesem Szkoły Szybowcowej celem poczynienia wszystkich ustaleń. Moja propozycja to 09 - 10 Lipiec 2016 co o tej dacie sadzicie? Będzie storna internetowa do wpisu uczestnictwa jak zawsze ale mylsę że od marca 2016. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak dla mnie to bardzo dobra data nie mam nic zaplanowane, oczywiście będę obecny tym razem z modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja też jestem za , Marek a jak by zrobić 8 9 10 lipiec piknik? Bo w niedziele to wszyscy wcześniej się zbierają do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Możemy Marcin tak zrobić to już tylko kwestia organizacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 No jasne, że nam (ja + syn) pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Mam też zamiar odwiedzić Żar i uczestniczyć w pikniku o którym się bardzo dużo dobrego się nasłuchałem, jak się zna wcześniej termin imprezy to można łatwo sobie kalendarz poukładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Mnie tam termin pasuje raczej każdy . Teoretycznie zawsze wczasy mam pod koniec lipca więc tym bardziej taka data jest ok. Oczywiście Marku jestem do dyspozycji,pomocy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 I to mnie cieszy współpraca z Wami to sama przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Mnie też pasuje termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Termin jest OK. Tak wcześnie podany termin to jak Krzysiek powiedział idzie sobie tak po planować żeby nie było konfliktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Termin wpisany do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apathor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dobre wiadomosci sa tez takie, ze wyremontowano droge "Gorska":http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/9137116,beskidy-droga-na-gore-zar-przebudowana-i-poswiecona-zdjecia,id,t.html To jest ta waska droga, ktora zaczyna sie ostrym zakretem na koncu wsi (to miejsce gdzie cykano fotki do artykulu), nastepnie wspina sie kolo wjazdu na lotnisko a nastepnie zawijasami do hotelu i stacji kolejki do elektrowni. Powinno byc troche mniej wyboiscie i bezpieczniej bo jest chodnik dla pieszych. Zeby tak jeszcze wywalcowali pas lotniska .... ehhhh.... kto wie, moze za kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 tego spotkania nie odpuszczę ,będziemy razem z synami no i modelami oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam, Wszystko ustalone 09 - 10 Lipiec 2016 termin Pikniku Modelarskiego Żar 2016. zapraszam. Dalsze informacje łączenie ze stroną do zapisów w styczniu 2016. Pozdrawiam Marek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mowimy o miejscwości Żar jest w Łódzkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A znacie jakąś górę w Łódzkim, bo chętnie bym się wdrapał. W googlu wystarczy wpisać Żar i wszystko jasne. PS Trochę się dziwię, że modelarze a nie znają najbardziej kultowej góry w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 PS Trochę się dziwię, że modelarze a nie znają najbardziej kultowej góry w Polsce. Bo to góra szybowcowa a nie modelarska Zdjęcia z 2013 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 I po co te złośliwości wujek google tak mi podpowiedział wiec zadałem pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Poszukajcie w takim bądź razie miejscowości Międzybrodzie Żywieckie N-E (49,780211 19,231868) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 z fotografi piękna okolica a jak z noclegami chodzi mi czy ktoś organizuje oczywiście odpłatnie czy jest preferowany jakiś hotel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi