PilotM Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam, Ja jeszcze raz zapraszam wszystkich na Piknik. Dla przypomnienia atmosfery i pięknych chwil z latania Pilotom i im rodzinom, znajomym załączam mały film z roku 2015 Poszukuję jeszcze sponsora na 100 szt smyczy do zawieszek oraz zakup Papieru z nadrukiem na Dyplomy. W zamian podczas Pikniku będzie się mógł reklamować. Kontakt: kom 533 023 992 email: rc.sroka@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak trzeba cos przewieźć zawieźć to sie iferuje pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jakby ktoś miał zamiar przyjechać z dalszych okolic komunikacją to polecam pociąg do żywca i z głównego autobusem nr.17 dojedziecie pod samo lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 To już jutro, już jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 To już jutro, już jutro A nie za tydzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Piknik za tydzień - ja od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ja bede już w piąte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Taki mam widok z balkonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Lepszy jak prezes Żaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Aż się prosi żeby polecieć bokeem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Witajcie ja jestem od czwartku ok godziny 17.30 telefon jest dostępny wiec jak coś to proszę o info. Zaczynamy sobota godzina 9.00 Do zobaczenia Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Podobno w sobotę ma wiać dosyć mocno ;\ mam nadzieje ze tak nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A jak będzie wiało to wykrakałeś i masz prze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A jak będzie wiało to wykrakałeś i masz prze... Oj tam oj tam ja nic nie wykrakalem tylko patrzyłem na pogodę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Pogoda jest tak nieprzewidywalna że 500m obok lotniska może lać i sypać piorunami a na lotnisku będzie świecić słońce. To są góry, więc pogoda może się zmienić w ciągu chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Pogoda jest tak nieprzewidywalna że 500m obok lotniska może lać i sypać piorunami a na lotnisku będzie świecić słońce. To są góry, więc pogoda może się zmienić w ciągu chwili. Dokładnie pożyjemy zobaczymy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 mówicie że będzie wiało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Będzie ,będzie !! specjalnie pod Ciebie zamówione Pakuj się i przybywaj chyba że masz stres latać przed publicznością . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Odwiedziłem w dniu dzisiejszym Żar, pogoda ok wiaterek do przyjęcia byłem o 8.00 i mała fotka jak pięknie przygotowana murawa. Zapraszam do miłego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Będzie ,będzie !! specjalnie pod Ciebie zamówione Pakuj się i przybywaj chyba że masz stres latać przed publicznością . Będę będę jutro ok 16 juz obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi