cZyNo Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 W Mikolajki planowałem zrobić nieduże zawody na naszym klifie. Ma wiać przednie, ma być ciepło i piękne niebieskie niebo. Miały być małe, a wyszły regularne zawody międzynarodowe, w których będzie uczestniczyć 4 zawodników z pierwszej dziesiątki tegorocznej klasyfikacji generalnej Pucharu Świata!!! A większość z pozostałych zawodników zmieściła się w pierwszej 50tce pucharu. Zapraszam gapiów w niedziele od 10tej na klif przy drodze nr 5 w Rusku. Bedzie można pogadać i popytać sie zarówno polskich jaki i zagranicznych zawodników. Może komuś uda sie kupić jakiś szybki model A jeśli ktoś jest chętny do pomocy przy sędziowaniu to również zapraszam (kontakt wcześniejszy na PW zalecany). Zawsze to może być pierwszy krok do przyłączenia sie do nas na dłużej i to po tej drugiej stronie mocy.
Nikt Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Namawiaj,namawiaj.Zrob cos jak ja bede mial wolne???? to pokibicuje,scigaczy nie kupuje wiecej,bo 6sc wystarczy.Kibicuje!!!!
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 Kilku forumowiczów bedzie latac. Jeden nawet z daleka
Nikt Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jurek !! kto jeszcze prócz listy? Tylko żeby wyniki były szybko przesłane bo zacznie padać- będzie lać!!!! Jak dla mnie brakuje dwóch Jędrków R i K. Gdzie Jurek K?
Nikt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 No to szybkich lotow. I są szybkie!!! Po dwóch kolejkach Jurek jest trzeci i niecałe 50 punktów straty Po 7-ej kolejce Jurek jest drugi!!!
janegab Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 http://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=650 brawo Jaccy 1...za start..
janegab Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Fajnie bo sporo zawodnikow bylo ! Ja kibicuję Jaccemu1 i Sekatorowi- BRAWO...!!!! tak trzymaj i dawaj czadu w "PIECYKI"...
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Fajnie bo sporo zawodnikow bylo !Ba, wiecej niz na jakichkolwiek zawodach w Polsce poza ET w tym roku. No i obsada zacna. Niestety Jacek opuscil nas wczesniej, bo ma daleko do domu i słońce juz bardzo przeszkadzało. Ale na pewno jeszcze nas odwiedzi. Niemcom nasz klif bardzo sie spodobał. Juz sa nasi i beda nas odwiedzać. Padł rekord górki - 37s z groszem I jak zwykle, genialne zdjecia Tomasa: https://plus.google.com/photos/109620478679557030988/album/6225208763008490817
Gość horn3t Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Brawo dla Jacka o oczywiście i dla zwycięscy
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 No to pora brać przykład. Szczegolnie ze cyrk zawita pewnego czerwcowego dnia do Was
Gość horn3t Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jurku kiedyś Ci już pisałem nie kręci mnie latanie zawodnicze i rywalizacja mając kiedyś w domu przez 6 lat zawodnika w ciut innej dyscyplinie modelarskiej wiem z czym się to wiąże. Mam frajdę z czego innego Miło poczytać i popatrzeć jak bardzo sympatyczny kolega Jacek z którym spędziłem wiele fajnych chwil na zboczu i nie tylko podjął rękawicę i osiągał bardzo ładny wynik. A dodam, że Jacek wszystkiego się nauczył sam i bardzo dużo poświęca czasu na latanie czego mu czasami zazdroszczę.
Nikt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Kibicowałem wszystkim "naszym" ale lepszy wygrywa. Jurek co się stało w 8-ej i 9-tej kolejce?Szczęście pomaszerowało do Rafała? Gratulacje dla WSZYSTKICH,bo ten klif jest naprawdę trudny i zaskakujący!!!!
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nic. Inny model trafiony przez UFO i za mało balastu. Choc wszystkie komory pełne mosiądzu. Spokojnie. To tylko zawody Mikołajkowe. Zabawa z kolegami. Jurku kiedyś Ci już pisałem nie kręci mnie latanie zawodnicze i rywalizacja mając kiedyś w domu przez 6 lat zawodnika w ciut innej dyscyplinie modelarskiej wiem z czym się to wiąże. Mam frajdę z czego innego Miło poczytać i popatrzeć jak bardzo sympatyczny kolega Jacek z którym spędziłem wiele fajnych chwil na zboczu i nie tylko podjął rękawicę i osiągał bardzo ładny wynik. A dodam, że Jacek wszystkiego się nauczył sam i bardzo dużo poświęca czasu na latanie czego mu czasami zazdroszczę. I dlatego Jacka zaprosilem. Wiem o co Ci chodzi i to rozumiem. Ale nic nie stoi na przeszkodzie spotkać sie razem z Wami. Nie cisne na wyjazdy przecież. I polatac razem nawet na zawodach. Jednorazowo. Zawsze to jakas zmiana i urozmaicenie. Choc jesli ne zdecydujecie sie na dokopanie nam, to chetnie pogawedzimy z Wami na Waszych górkach. I nie tylko na górkach i nie o suchym pysku. No i moze wreszcie bedą jacyś kibice ))
Nikt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nic. Inny model trafiony przez UFO i za mało balastu. Choc wszystkie komory pełne mosiądzu. Spokojnie. To tylko zawody Mikołajkowe. Zabawa z kolegami. Jasne spokój jest. Byłem ciekaw bo naprawdę dobrze ci żarło. Myślę że nawet Niemcy byli zaskoczeni agresywnością naszego klifu? Po wynikach widać że nawet Soucek nie miał dzisiaj szczęścia a przecież zna ten klif. To była runda 1-sza a kiedy 2-ga?
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jak bedzie wiało i bedzie min 5 stopni. Ake to chyba juz przyszły rok. Takie spotkania organizuje sie w tydzień. Niemcy zadowoleni. Według nich górka szybka, trudna, selektywna i nie wybaczająca błędów. No i zobacz różnice punktowe. Śmieszne.
Nikt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wdziałem! Nawet na German Open były większe. Powyżej 10m/s to ja unikam klifu,bo po 6-ciu miesiącach przerwy nie trudno o wypadek i zmieniam zbocze.
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dwa modele trafione. Jeden naszego ulubieńca
cZyNo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Cos bedzie bo chłopaki kręcili. Ja nie miałem czasu na nic. Ani na jedzenie ani za picie. Ledwo znajdowałem go na latanie. Jak koledzy pozwolili
Rekomendowane odpowiedzi