young Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 https://www.spektrumrc.com/Products/Default.aspx?ProdId=SPM20000 Jak widać powstaje nowy model spektrum 20 kanałów. Jakoś nie widzę w niej aż takiego postępu poza ceną! Co o niej myślicie? Czy będzie z nią tak jak z niektórymi Windowsami?
samolocik Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Jest obita naturalną skórą. Na pewno jest to nowa jakość w sprzęcie RC. Znajdzie swoich zwolenników.
young Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Ciekawe czym się kierują robiąc taki design? 20 kanałów do do wąskiego grona odbiorców chyba czyżby makieciarze i gaganty?
f-150 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Bajer dla lubiących gadżety, tak jak 18QQ
mario70 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Swoich użytkowników pewnie znajdzie, jak każda inna aparatura. Mnie osobiście jedynym nadajnikiem Spektrum, który wyglądem i funkcjonalnością pasował był DX-7. Może dlatego, że to był mój pierwszy 2,4GHz ? Swego czasu zastanawiałem się na DX10 (jednak pewna ilość odbiorników powodowała, że myślałem o pozostaniu przy Spektrum) ale finalnie zdecydowałem się na zmianę systemu. 1
young Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Opublikowano 6 Lutego 2016 Że względu na odbiorniku ja zostałem przy Spektrum Jest trochę duża w ręku. Ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne. Trochę brak tej precyzji w ruchu drążka jak mają niektóre w podobnej cenie. Z drugiej strony jest mocno konserwatywna jak wiele wyrobów z USA.
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam, DX 20 SPEKTRUM Nowa aparatura radiowa RC: DX-20 , 20 kanałów, elementy karbonu, skóry i aluminiumPrototyp - dostępny w sklepach na koniec Marca SPEKTRUM RC NEWS 2016 NUREMBERG TOY FAIR [EN][PL]
Rekomendowane odpowiedzi