robertus Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Kolejny projekt wpisuje się moje ulubione klimaty - czy to w ogóle poleci? Przeczucie mi mówi, że tak. Chyba nie muszę Wam tłumaczyć co to za pojazd ? W pełnej krasie można go zobaczyć w filmie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Czekam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Pozwól Robert, że tym razem najpierw pochwalę pomysł Allegro, bo bardzo mi się spodobał, a dopiero później Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Przyłączam się do Twojej opinii. Twardowsky baaaardzo mi się podoba. Smaczki takie jak herbata w koszyczkach, albo szachownice na błotnikach łazika księżycowego i w ogóle dużo patriotycznych nawiązań zaintrygowało mnie do zrobienia tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Mnie się pomysł portalu nie podoba. Znowu jakiś dzieciak oglądnie bo będzie ciekawy i wyląduje u psychologa z objawami lękowymi jak po wielu innych filmach z przekazem walącym w podświadomość. No ale portal będzie kryty bo napisał, że film nie jest odpowiedni dla dzieci. A model? Zobaczymy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Legendy są tworzone przez ekipę z Platige Image, która ma na koncie wiele produkcji artystycznych i komercyjnych. Dostałem od nich takie blueprinty, za co serdecznie dziękuję. Czadowe co... Z pewnością pomogą mi lepiej odwzorować bryłę pojazdu, no cóż w filmie jest ciemno i za dużo nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Mnie się pomysł portalu nie podoba. Znowu jakiś dzieciak oglądnie bo będzie ciekawy i wyląduje u psychologa z objawami lękowymi jak po wielu innych filmach z przekazem walącym w podświadomość. No ale portal będzie kryty bo napisał, że film nie jest odpowiedni dla dzieci. A model? Zobaczymy :-) Nie przesadzasz z tym psychologiem? Czasami wydaje mi się, że za bardzo się dzisiaj cackamy ze wszyskim. Moje dzieciństwo nie było takie jak dzisiejszych dzieciaków a jakoś żyję i nie potrzebuję psychologa ☺ Sorki za off topic. Zasiadam i oserwuję postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Robercie, takie modele (zbliżone) już latają. Ten jest mój Ma też nocne oświetlenie. A te, to oryginały francuskie Jakby co, to przeźroczysty ogon, bardziej przestrzenny kadłub, jak Ty to potrafisz i jazda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Fajne te gwiazdki Tak jak myślałem, trzeba się spodziewać dość przedniego SC, podobnie jak w moim F-302 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 W nocy robi za kometę Nawet latem niektórym wydawało się, że chyba Gwiazdka idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Robert powodzenia! Grzesiek, gwiazdki będą w tym roku w Skarżysku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Mogą być tzn jedna. Ale ogólnie są dość wredne w lataniu, szczególnie nad wodą Wyjątkowo niestabilne bywały w nocy nad Zalewem Żywieckim w 2014... edit: Albo więcej, gdyby jakieś następne spadły z nieba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ha dobre! Pewnie będzie latać w pięciu wymiarach jednocześnie. Niech mu ziemia będzie miękka. Jaki napęd zastosujesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Docelowo chciałbym EDF ale do testów chyba zacznę od śmigiełka w zadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 W takim sprzęcie to tylko ukryty napęd. Zobaczymy co zbudujesz. Będę kibicować jak co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Eeeeee, w takim pojeździe to powinien być chyba jakiś "Diabelski " napęd ! A pomysł świetny ,gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Startuje pionowo, może quadro lub tri copter ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 super pomysl moze na premiere pilotka sie pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 jakieś postępy w budowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tak, głównie w sketchupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi