robertus Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Kolejny projekt wpisuje się moje ulubione klimaty - czy to w ogóle poleci? Przeczucie mi mówi, że tak. Chyba nie muszę Wam tłumaczyć co to za pojazd ? W pełnej krasie można go zobaczyć w filmie: 1
hubert_tata Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Pozwól Robert, że tym razem najpierw pochwalę pomysł Allegro, bo bardzo mi się spodobał, a dopiero później Twój
robertus Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Przyłączam się do Twojej opinii. Twardowsky baaaardzo mi się podoba. Smaczki takie jak herbata w koszyczkach, albo szachownice na błotnikach łazika księżycowego i w ogóle dużo patriotycznych nawiązań zaintrygowało mnie do zrobienia tego modelu.
samolocik Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Mnie się pomysł portalu nie podoba. Znowu jakiś dzieciak oglądnie bo będzie ciekawy i wyląduje u psychologa z objawami lękowymi jak po wielu innych filmach z przekazem walącym w podświadomość. No ale portal będzie kryty bo napisał, że film nie jest odpowiedni dla dzieci. A model? Zobaczymy :-)
robertus Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Legendy są tworzone przez ekipę z Platige Image, która ma na koncie wiele produkcji artystycznych i komercyjnych. Dostałem od nich takie blueprinty, za co serdecznie dziękuję. Czadowe co... Z pewnością pomogą mi lepiej odwzorować bryłę pojazdu, no cóż w filmie jest ciemno i za dużo nie widać
Vesla Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Mnie się pomysł portalu nie podoba. Znowu jakiś dzieciak oglądnie bo będzie ciekawy i wyląduje u psychologa z objawami lękowymi jak po wielu innych filmach z przekazem walącym w podświadomość. No ale portal będzie kryty bo napisał, że film nie jest odpowiedni dla dzieci. A model? Zobaczymy :-) Nie przesadzasz z tym psychologiem? Czasami wydaje mi się, że za bardzo się dzisiaj cackamy ze wszyskim. Moje dzieciństwo nie było takie jak dzisiejszych dzieciaków a jakoś żyję i nie potrzebuję psychologa ☺ Sorki za off topic. Zasiadam i oserwuję postępy.
krankor Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Robercie, takie modele (zbliżone) już latają. Ten jest mój Ma też nocne oświetlenie. A te, to oryginały francuskie Jakby co, to przeźroczysty ogon, bardziej przestrzenny kadłub, jak Ty to potrafisz i jazda 1
robertus Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Fajne te gwiazdki Tak jak myślałem, trzeba się spodziewać dość przedniego SC, podobnie jak w moim F-302
krankor Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 W nocy robi za kometę Nawet latem niektórym wydawało się, że chyba Gwiazdka idzie
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Robert powodzenia! Grzesiek, gwiazdki będą w tym roku w Skarżysku?
krankor Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Mogą być tzn jedna. Ale ogólnie są dość wredne w lataniu, szczególnie nad wodą Wyjątkowo niestabilne bywały w nocy nad Zalewem Żywieckim w 2014... edit: Albo więcej, gdyby jakieś następne spadły z nieba.
Atomizer Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Ha dobre! Pewnie będzie latać w pięciu wymiarach jednocześnie. Niech mu ziemia będzie miękka. Jaki napęd zastosujesz???
robertus Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Docelowo chciałbym EDF ale do testów chyba zacznę od śmigiełka w zadku.
Atomizer Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 W takim sprzęcie to tylko ukryty napęd. Zobaczymy co zbudujesz. Będę kibicować jak co.
wacek.matuszak Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Eeeeee, w takim pojeździe to powinien być chyba jakiś "Diabelski " napęd ! A pomysł świetny ,gratuluję.
JumperTomek Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Startuje pionowo, może quadro lub tri copter ?
dukeroger Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 super pomysl moze na premiere pilotka sie pojawi
Rekomendowane odpowiedzi