Marcin K. Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam! Zapraszam na piknik lotniczy który odbędzie się na lotnisku Obornickiego Stowarzyszenia lotniczego! Kto był, zapraszam ponownie, kto nie był tym bardziej zachęcam do przyjazdu! Termin kłóci się ze zlotem gigantów no ale nie każdy jest"gigant";) Osl-Oborniki.info Do zobaczenia! Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Prosiłbym o informacje na pw lub tel kto przyjedzie na 100% Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nasze spotkanie w niedzielę widziane z "lotu ptaka". Całkiem niezłe filmy wychodzą z tego taboretu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 To Ja dorzucę parę fotek ze Zlotu Gigantów z 11 i 12 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartmalina Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Na Kobylnicy może nie zawsze widoczni ale aktywni "PIANKOWCY" homemade ???? www.Modelarsko.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 W zeszłym tygodniu polatałem czymś takim.Spalinówka sprzedana,więc tylko ten model mi pozostał.Benzyna będzie gotowa na przyszły sezon,pomalutku składam ją do kupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Handyman! Nie myślałem że ten model jeszcze istnieje. A tu ma się w świetnej formie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kupiony rok temu,i jakoś mi do tej pory służy..... Bardzo fajny latacz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Dzisiaj na naszym lotnisku, mimo dużego wiatru, sporo się działo: skoki spadochronowe ,akrobacje szybowcowe i samolotowe, a z modelarskiej perspektywy zawody DLG. Poniżej kilka migawek z tej imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Tym razem zaległe zawody młodych modelarzy. Na starcie Jaskółki, modele z napędem gumowym i napędzane CO2. Nie obyło się też bez modeli rakiet. Poniżej chwile zatrzywane w obiektywie. Zdarzyło się też tak. Trzeba się hartować od małego . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Kolejne wydarzenie na naszym lotnisku. Tym razem "Święto latawca"' Zebrali się mali i duzi . I jak zwykle, poniżej kilka slajdów z imprezy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartmalina Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Byliśmy... ???? / Modelarsko.pl / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Popieram inicjatywę obrony lotniska dla modelarzy. Mimo iż do Swarzędza mam grubo ponad 100 km to wypełniłem ankietę, gdyż znam ten problem -wszędzie jesteśmy przeganiani. Musimy się bronić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ankieta wypełniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ja także dołączyłem swoje 3 grosze, ale coś mam wrażenie, że to pewnie będzie tak, jak z innymi ankietami w kraju komerchy - PRZEMIAŁ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Poniżej link do wywiadu w telewizji WTK. Od minuty 12:48 mowa o sekcji modelarskiej i balonowej http://wtkplay.pl/video-id-17654-przenosiny_aeroklubu_poznanskiego Wg Prezesa Aeroklubu przyjeżdżamy się tam bawić :-) No, zabawne stwierdzenie zwłaszcza wobec członków sekcji modelarskiej aktywnie biorących udział w zawodach sportowych krajowych i międzynarodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No cóż, no koment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 A jakbyście w rogu, na obrzeżu części lotniska dotychczas wykorzystywanego przez modelarzy z desek zbili małą kapliczkę pod wezwaniem św. Józefa z Kupertynu, może udałoby się uratować lotnisko. Zawsze można by nagłośnić w mediach, że władze chcą unicestwić obiekt sakralny. Przypuszczam, że prezes Aeroklubu aż taki kozak nie jest aby zadzierać z kurią Cytadelę też niech przerobią na hipermarkety, a nad Rusałką i w Lasku Marcelińskim jakby ładnie komponowały się hale magazynowe z rampami do przeładunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jeżeli został usunięty to tylko chwała temu kto to zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jak tam panowie lotnisko? Da się wjechać polatać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi