stema Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Przymierzałeś silnik "na bok" ? Zdecydowanie ta opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Stefanie, dlaczego? To moja pierwsza spalina i każda porada cenna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Cylindrem w dół łatwiej się zalewa. Ale osobiście to raz w mojej karierze zalalem silnik cykindrem w dół. No i przy krecie to większe szkody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Stefanie, dlaczego? To moja pierwsza spalina i każda porada cenna. Tak jak Marcin napisał. Zawsze jeśli można w bok to jest bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zdecydowanie ta opcja. Jakie są przeciwwskazania - oprócz tłumika i ew. chłodzenia cylindra - do zainstalowania silnika cylindrem ku górze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jakie są przeciwwskazania - oprócz tłumika i ew. chłodzenia cylindra - do zainstalowania silnika cylindrem ku górze ? Kiepski wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Kiepski wygląd Może to tylko przyzwyczajenia do standardu ? W sumie rzecz gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 To moja pierwsza spalina Tomaszu, jesteś tam ? Coś posunąłeś do przodu, czy jakieś schody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 obroc silnik tak aby wydech byl na dole, jak zamierzasz zamocowac wrege do kadluba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi