mazur Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 "Popularny serwis płatności internetowych zmienił dostawcę usługi szybkiego doładowania konta. W efekcie, użytkownicy proszeni są o przekazanie firmie trzeciej danych logowania do bankowości internetowej." Tu jest cały artykuł. http://next.gazeta.pl/next/7,151243,19983253,korzystasz-z-paypala-uwazaj-na-te-funkcje-serwisu-mozesz-miec.html#MTstream_newOpenerNotActive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zalecam postawę franciszkańską. Odetchnąc i odczekać. Wycofają się z tego w ciągu tygodnia. Na forach branżowych już huczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zawsze pozostaje zatem zwykły przelew, 1-2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Albo sklepy krajowe i normalne przelewy... Ej... moment... Po co wam te pochodnie i widły? Dlaczego się tak na mnie parzycie dziwnie ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Huczy już wszędzie. I dobrze. Mam nadzieje, że tak rozhuczy, że paypal się szybko ogarnie. A swoją drogą... ciekawe ile osób już podało swoje dane do konta... masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Przeciez nie trzeba ... i dziala jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Przeciez nie trzeba ... i dziala jak zawsze Sprawdziłem. Nie masz racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Sprawdziłem. Nie masz racji. mam czy nie ma...nie wiem , u siebie nic nie podawałem i nic nie upgratowałem i jest jak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Potwierdzam wczoraj płaciłem i nic nie trzeba było podawać, uaktualniać czy instalować. Ostatni raz płaciłem 8 czy 10 miesięcy temu, więc coś ktoś komuś nie halo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Placiles czy wykonywales szybkie doładowanie konta paypal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 2 tyg. temu robiłem szybkie doładowanie i było tak jak zawsze. Przy płatności też było bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Płaciłem przez paypal. Mam paypal połączony i zweryfikowany z kartą kredytową więc nie muszę nic doładowywać czy przelewać żeby zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Poruszony w wątku temat dotyczy opcji " szybkie doładowanie", które wcześniej było obsługiwane przez przelewy24 albo tą drugą firmę, której nazwy nie pamiętam. Teraz Paypal wprowadził Trustly czy jakoś tak, które prosi o podanie loginu, hasła i zgody na użytkowanie konta.Wybierając opcje "szybkie doładowanie konta" przekonasz się o tym. A jeżeli tej opcji nie używasz, to nie miałeś okazji się przekonać co za kupę paypal wprowadził. /edit - troche literówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 A ile tak faktycznie trzeba czekać na przelew swoich środków z PP na swoje konto w banku ? Wpłaciłem ale się rozmyśliłem z zakupem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Na to wychodzi, że nie miałem. Nigdy tej opcji odkąd ma konto na paypalu nie używałem i używać nie zamierzam. Jeśli tak jest jak piszesz to jakiś jakiś obłęd.Gdybym dostał żądanie podania loginu i hasła do konta to natychmiast bym się rozłączył i nigdy więcej w ten serwis nie wszedł. Tak na marginesie coraz częściej korzystam z bezpośrednich przelewów bankowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 max 2-3dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Konradzie, powiązanie karty wiązało się również z podaniem kodu CVN dzięki któremu przekazałeś Paypalowi wszystkie informacje potrzebne do wyciągnięcia Ci kasy z konta. Po prostu Paypal używa Twojej karty w Twoim imieniu, tak jak Trustly, któremu podasz wszystkie dane do konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Pośrednik w płatnościach https://trustly.com/en/ obsługuje tylko cztery banki: Bank Millennium, Getin Bank, ING BankOnline i Bank PeKao. Przynajmniej u mnie tak wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Na to wychodzi, że nie miałem. Nigdy tej opcji odkąd ma konto na paypalu nie używałem i używać nie zamierzam. Jeśli tak jest jak piszesz to jakiś jakiś obłęd.Gdybym dostał żądanie podania loginu i hasła do konta to natychmiast bym się rozłączył i nigdy więcej w ten serwis nie wszedł. Tak na marginesie coraz częściej korzystam z bezpośrednich przelewów bankowych. Ja również nie zamierzam. Troche o tym w necie się pojawiło na ten temat artykułów, choć szkoda, że temat tak szybko ucichł. Co o karty kredytowej - świadomie jej nie łączyłem z kontem Paypal. Daje mi to poczucie (być może tylko poczucie...), że nie wyjdzie z paypala mi nigdy więcej niż na nie sam ręcznie przeleje (jak każdy inny prepaid). Obecnie nadal mam możliwość korzystania - przelewem tradycyjnym. Różni się tylko tym, że idzie nawet do 3 dni czasami. Ale nie ma tego złego... Przynajmniej będzie czas na przemylenie niektórych zakupów Pośrednik w płatnościach https://trustly.com/en/ obsługuje tylko cztery banki: Bank Millennium, Getin Bank, ING BankOnline i Bank PeKao. Przynajmniej u mnie tak wyświetla. Kilka dni temu było banków więcej - te same rezygnują z możliwości powiązania z trustly. Z resztą... samo przekazanie danych do zalogowania się na konto innej stronie jest już złamanem regulaminu banku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Konradzie, powiązanie karty wiązało się również z podaniem kodu CVN dzięki któremu przekazałeś Paypalowi wszystkie informacje potrzebne do wyciągnięcia Ci kasy z konta. Po prostu Paypal używa Twojej karty w Twoim imieniu, tak jak Trustly, któremu podasz wszystkie dane do konta. Tak to prawda, ale bank zabezpiecza moją kartę przed nie autoryzowanymi wypłatami (zdzierając ze mnie co miesiąc po 2 zł). Czy to coś pomorze, czy nie, to nie wiem, ale przez to śpię trochę lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi