Ziggy Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wstawilem pirwszy nieobrobiony filmik z oblotu P11c: https://youtu.be/1YNUhbn6vuw Slaby film, ale robilismy komorka bez przygotowania. Nastepny zrobie porzadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Super! start praktycznie z miejsca taki mały VSTOL :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 gratulacje, najwazniejsze ze polecial! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Przyłączam się do gratulacji! Ależ macie przestrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Tu masz Bartku rację, korci mnie ten kraj ale żona stwierdziła, że pająki są tam za duże jak na jej gust :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 To mam jak Wy oboje - jednocześnie mnie ciągnie i odpycha Ale jakbym miał decydować, to pewnie byśmy się przeprowadzili. Sorry Ziggy za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Czego takie szybkie przyziemienie? Liczyłem przynajmniej na kilka zawijasów. Fajnie, że się udało ulotnić tego malucha, a przestrzeni do latania tylko pozazdrościć. PS Jak się okazuje nasza P11-tka, jak również jej młodsi i starsi bracia cieszą się powodzeniem wśród modelarzy na świecie. Świadczą o tym dostępne na Outerzone PLANY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam kolegow, Czekam na wolny dzien bez wiatru do nastepnego loty P11c. Moze to nie temat o modelu ale podaje linki to naszego klubu : http://www.southernsoaringleague.club http://www.lsfaustralia.org.au Ziggy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam, Dzisiaj zdjecie do porownania malego P11c i nowego projektu P11c ( Suchocki Corporation ) Sama oslona silnika - model o rozpietosci 2.5 m i ten maly o rozpietosci 30 inch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Z zainteresowaniem będę śledził, choć tak wielkie modele, to nie "moje klimaty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Witam, Widze ze nastepna 11nastka zostala zbudowana. Dzisiaj polatalem moja po dlugiej przerwie, duzo zabawy, lata swietnie. Polecam ten model do budowy. To jest nasze klubowe lotnisko - bardzo sucho i goraco. Deszczu nie bylo od 2 miesiecy. Ziggy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wydawało mi się, że w Australii chodzicie do góry nogami, a nie kładziecie się na boku...A lotnisko fajne. Chciałbym mieć takie twarde i wyschnięte pole, to dużo lepsze do latania modelami nić nasza polska swojska zielona trawa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Wydawało mi się, że w Australii chodzicie do góry nogami, a nie kładziecie się na boku... A lotnisko fajne. Chciałbym mieć takie twarde i wyschnięte pole, to dużo lepsze do latania modelami nić nasza polska swojska zielona trawa. Odkąd znowu wiadomo, że Ziemia jest płaska oni się wahają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ooo, a ja zrobiłem ten model od Dumasa jako dekoracje modelarni. Zostawiam go takiego bez pokrycia. A do Twojego pokoiku aviatora przydałby się jakiś budzik, np taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi