Wiesiek1952 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Na ME w Bułgarii fantastyczie je prowadzący Sotir ustalił, że w przypadku zmiany kierunku wiatru poda nowy kierunek lądowania nie później niż dwie minuty przed końcem. Działało. Z „dowolnego kierunku” tez będzie działało. Dodatkowo wyłączy, niezbyt mądry, zapis, ze nie wolno niżej niż xx m nan korytarzem. No bo jak wolno z każdego kierunku to i znad korytarza też! To chronometrażysta ma się tak ustawiać, żeby nie przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ja cały czas widzę tylko jeden problem tak jak wyżej już napisałem, spóźnialscy którzy będą lądować na ostatnią chwilę i którzy będą chcieli dolecieć na swoje stanowisko na skróty. A czemu spóźnialscy? Spóxnialscy mają 0 To Walczący do końca. Będą szli jak przecinaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 To Walczący do końca. Będą szli jak przecinaki No właśnie tego się tylko boję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Przed każdym lotem szklaneczka łiskacza i po strachu Konradzie. Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Krzyś jak weźmie Fantasy to... może skasować z pięć modeli w jednym locie samemu nie doznając uszczerbku. Ale, ale... Wojtek, ten łiskacz jakby co to możemy poćwiczyć W sobotę ma być "ognisko". Duże. To może być element eliminacji n-pla. Enpel się w niedzielę nie stawi na start a zaczynamy wcześnie - 0830. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Proszę mi modelu którym zacząłem przygodę z F3E a później z F5J nie obrażać i taktyki konkurencji nie zdradzać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zapisy na najbliźsze zawody F5J w Zielonej Górze już dostępne http://rcazl.pl/aktualnosci/234-pp-f5j-2019.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayern Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 To jest Maszyna super Bravo Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witaj po przerwie Piotrze. Co do tej maszyny to bardziej pilot jest rewelacyjny od tej maszyny. Nie mniej Explorery dawały radę w zeszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 To bardziej super jest pilot jak model. Przeciętny model w rękach bardzo dobrego pilota wykręcić lepszy wynik jak bardzo dobry model w rękach przeciętnego pilota. Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 To wszystkie tak potrafią? Piotr, jak się zobaczmy na zawodach to musisz mi pokazać ten zawis na śmigle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayern Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 To wszystkie tak potrafią? Piotr, jak się zobaczmy na zawodach to musisz mi pokazać ten zawis na śmigle! Ok ale najpierw wypijemy szklaneczke Rumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Wy tu gadu gadu o napitkach a zapisy do Holic już rozpoczęte. link tu http://modelariholic.sk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Przy takiej obsadzie to dwóch Polaków na podium może być A Konrad to nawet w F3J popróbuje swoich sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 A bo jak się jest pryszczaty na oba oczy to takie kwiatki wychodzą. Się zapisałem i zobaczyłem listę na której jestem sam. A pamiętam, że Tomek pisał, że się zapisał i to mnie zastanowiło. W końcu poszedłem po okulary i się sprawa szybko wyjaśniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Koledzy, zapisujemy się do Kravi Hora - team Polska - http://stoupak.cz/souteze/kalendar-soutezi/detailudalosti/233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dostępne są także zapisy na najbliższe Polskiej granicy zawody w Lanskroun/CZ https://stoupak.cz/souteze/kalendar-soutezi/detailudalosti/232 Bardzo fajna impreza F5J - już 65 osob zapisanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Oficjalnie w kalendarzu FAI: https://www.fai.org/events?upcoming=1&f%5B0%5D=fai_event_year%3A2019&f%5B1%5D=field_country%3APL&f%5B2%5D=field_discipline_task_list_map%253Afield_sport%3A28&f%5B3%5D=fai_event_month%3ASeptember&display=list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 No i sobie polatalismy. W tradycyjnym towarzystwie Ja jestem zadowolony z tego co ostatnio zmieniłem. Czyli właściwie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jurek tak pozmieniał ustawienia, że zamienił Maxe w ultralajta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi