cZyNo Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Z pięknym srebrnym kolpaczkiem No ale tak to jest jak donkonca się nie rozumie co i jak. To i wychodzą takie kwiatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Korzystając z bezchmurnego nieba i ponad 10stopni na plusie, po pracy powoziłem sie godzinkę po niebie swoją nieultraMajksą. Powietrze nijakie było, bez niczego. To posprawdzałem jak opada i jak toczyć w niczym. No i sprawdzenie zaliczone Pacjent zadowolony Podsumowując, to jeszcze tak dobrze mi się nie latało w tak zwanej "termice". Nawet 10 minut nie było nużące (może coś odreagowywałem?!?). Jak dla mnie to model chwilowo łazi mi za łapą. Zobaczymy co będzie jak powietrze zrobi się bardziej żywe I jak zacznę podglądać jotkowych magików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jak zaczniesz podglądać jotkowych magików, to obawiam się, że bez środków "znieczulających" się nie obędzie Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 a potem po "środkach" magicy latają kiepsko jak ja. To jak ja będę latał po takich środkach? Jak przedszkolak? Dobrze sie lata dopiero dzień po zażyciu dużej ilości "środków". Wtedy model pokazuje co umie. Obsługant się nieprzeszkadzająco przygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ha! Zauważyłem w kalendarzu ze Bielsko mi nie koliduje z niczym. Czyli rodzinka lub znajomi będą zadowoleni. A ja polatam...jeśli po karwi będę miał cały model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 ...jeśli po karwi będę miał cały model Jak będziesz uważał to nie będzie problemu. Zresztą Ty jesteś przyzwyczajony do trudnych lądowań, więc ten sad śliwkowy w Kravi nie powinien Ci być strasznym. No gorzej jak wylądujesz w nim. Ja ostatnio prawie godzinę szukałem modelu bo w sadzie trawa na metr wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Tego się nie martwię. Graupner doskonale szuka modeli Lądowanie na drzewach to moj standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 A Ty o Kravi czy Lanscron mówisz. Bo jak o Kravi to czas się zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 No to lans coś tAm. obojętne jak się nazywa byle by było tydzień przed Bielskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 A to inna sprawa. Tam w Lanscron jest fajne lotnisko tylko trzeba zajmować stanowiska od 6 w górę. Na tych pierwszych niespodziewanie wyrastają tuje i drzewa, ale po za tym jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 A nie prościej w nocy wyciąć te przeszkody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ja po weekendowych wycinkach wciąż mam całe dłonie podrapane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ciekawa historia jednego pilota https://www.fai.org/news/aeromodelling-double-2018-fai-champion-arijan-hucaljuk-shares-his-tips-success Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Talent. I to od wielu lat. To nie jego pierwsze tytuły Mistrza Świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Ciekawa historia jednego pilota https://www.fai.org/news/aeromodelling-double-2018-fai-champion-arijan-hucaljuk-shares-his-tips-success Hmm..... Ma 26 lat i lata od szóstego roku życia czyli cirka 20 lat. Zakładając, że dzieciaki 2x szybciej łapią o co kaman od starszej młodzieży, to wychodzi mi, że jego poziom osiągnę w wieku około 100 lat i nie żebym się skarżył tylko skąd ja krzywa wezmę tyle kasy na modele żeby latać do setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Do emerytury będziesz dostawał 13-stkę to se odłożysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 i nie żebym się skarżył tylko skąd ja krzywa wezmę tyle kasy na modele żeby latać do setki. Ale masz problem. 5J to naprawdę taka mało urazowa dyscyplina. Polataj tyle na zboczu. Wtedy możesz się zastanawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jurek być może w twoim wydaniu mało urazowa ta dyscyplina. Ja tam się nie opcyndalam i orne pole w weekend 2x zaliczyłem, raz po natarcie. Po za tym F5jotki to przecież gazety a nie mocne F3efy i urazowość jest moim zdaniem podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 No nie skomentuje. Latam tym i tym Poza tym...powinieneś zdecydowanie odróżnić trening od zawodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi