M52 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wdzięczny będę za podpowiedzi w sprawie zakupu drona dla dziewięciolatka. Zupełnie nie wiem co kupić i gdzie. Dron będzie pewnie intensywnie użytkowany, także w mieszkaniu i przydałaby się w nim kamera. Z góry dziękuję za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wszystko zalezy od tego jakim budzetem dysponujesz i jakie masz oczekiwania. Domyslam sie ze to ma byc zabawka a nie profesjonalny sprzet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie wiem czy 9latek poradzi sobie z Predatorem. Lepiej mu kup prosty quadrokopter typu cx30, jakaś Syme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Proponuję ten model bo sam takim latam w mieszkaniu. Ma b.dobre pełne zabezpieczenia wirujących śmigieł. Ma kamerę i potrafi zrobić flipa. Można tez latać na dworze, gdy nie ma silnego wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 W biedronce też sprzedają takie oto zabawki, z tego co widzę to rzucają oni co rok na święta. W zeszłym roku kupiłem podróbę hubsana i do tej pory śmiga aż miło. http://www.biedronka.pl/index.php/pl/product,id,31390,name,quadcopter-2-4-ghz-zdalnie-sterowany http://www.biedronka.pl/pl/product,id,31391,name,quadcopter-2-4-ghz-z-kamera-2-mpx-i-wi-fi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ze swojej strony tez polecę SYME, sam brałem w Gimmiku: https://www.gimmik.net/DRONY_RC_Syma,bc,15,566.html Sam tłukłem x5, mega wytrzymała zabawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Polecam klocki drewniane . Bardziej rozwijają wyobraźnię .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Kiedyś były takie zestawy z silniczkami, srubami, i aluminiowymi płaskownikami z otworami, cuda można było z tego robić, wynalazek PRL ale trafiony na 102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mały konstruktor. Bawiłem się tym z 15 lat temu... Choć jak bym dobrze poszperal to kilka blaszek i śrubki też pewnie bym znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Do domu to coś wielkości dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zabacz na Axidro szpece od dronów ai przyjada doradzą pokażą Kuba może my właśnie dla tego jesteśmy modelarzami. Ze sie takimi zabawkami bawiliśmy .hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi