PtakerRC Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Witam wszystkich. Mam pytanie, mianowicie, czy ten odbiornik: https://www.gimmik.net/Odbiornik_FrSky_VD5M-HITEC_5CH,o,16694.html?gclid=CjwKEAiA94nCBRDxismumrL83icSJAAeeETQ2RtzUN8O8qf1SEAdm3qnbWLaCfq0uS5h4Qv6pI5BcBoC26Dw_wcB będzie kompatybilny z aparaturą Hitec Eclipse 7... Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlodeklis Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Witam zależy jaki moduł jest w tym Eclipsie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PtakerRC Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 Witam zależy jaki moduł jest w tym Eclipsie. Spectra 2.4 RF AFHSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlodeklis Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Ja mam Aurore 9 z tym modułem i ten odbiornik działa bez problemu,mam wgrany w module najnowszy Firmware,odbiornik ma mały zasięg latałem małym szybowcem myślę że tak do 100m max raz poleciałem wyżej i miałem wrażenie że model stracił zasięg wystawienie tej krótkiej anteny na zewnątrz modelu poprawiło zasięg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts