AndrzejC Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Panowie: Zajrzałem tu i Tylko przesunąłem myszką w dół bez czytania. I jak widzę; POLITYKA NAS CHCE PORÓŻNIĆ!!!! Więc jeszcze raz: 0 POLITYKI NA FORUM!!!! Andrzej Ciechański Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Kwota 2000PLN f-uje ostatnie kilka dni jako emerytura ubecka. Mamy rozumieć, że to się w Pana wywodzie wzięło przypadkowo? Jeśli tak, to sorry, za daleko poszedłem w skojarzeniach. No i jeśli wcześniejszymi moimi słowami czuje się pan aż "atakowany" (jakież to charakterystyczne), to ja nie widzę możliwości dyskusji z tak wrażliwym człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatolb Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Kwota 2000PLN f-uje ostatnie kilka dni jako emerytura ubecka. Mamy rozumieć, że to się w Pana wywodzie wzięło przypadkowo? Jeśli tak, to sorry, za daleko poszedłem w skojarzeniach. No i jeśli wcześniejszymi moimi słowami czuje się pan aż "atakowany" (jakież to charakterystyczne), to ja nie widzę możliwości dyskusji z tak wrażliwym człowiekiem. O kwocie 2000 nawiązałem do ustawy anty ubeckiej. Przecież część burd w ostatnich dniach jest własnie o tą ustawę. I właśnie o to mi chodziło, nie w tym konkretnym przypadku tylko ogólnikowo. Przyjrzyjcie się Panowie sytuacji politycznej nie tylko z przekazów TV, poczytajcie inne media. O to mi chodzi. Prawda jest taka: kto nie jest za opozycją to znaczy ze jest ciemnotą, tak wynikało to ze wspomnianego wcześniej tematu "Nie matura..." A ja właśnie nie jestem za opozycją. Znaczy jestem ciemniakiem? Moherem? Kim jeszcze? TO znaczy że można mnie obrażać? TO jest równość sceny politycznej w kraju? To jest rzeczowa rozmowa? Kiedykolwiek pan widział żeby prawica blokowała mównicę (pomijam samoobronę) ? No proszę Panie Bartku, niech się pan nad tym chwilę zastanowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 To jest forum modelarskie i takie powinno być A nie polit.. ...wanie! Popieram Admina HP ma być jak najbardziej.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dobra szkoda bić piany, jeżeli będę zainteresowani prywatnym działem proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi