AndrzejC Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Panowie: Zajrzałem tu i Tylko przesunąłem myszką w dół bez czytania. I jak widzę; POLITYKA NAS CHCE PORÓŻNIĆ!!!! Więc jeszcze raz: 0 POLITYKI NA FORUM!!!! Andrzej Ciechański Wrocław
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Kwota 2000PLN f-uje ostatnie kilka dni jako emerytura ubecka. Mamy rozumieć, że to się w Pana wywodzie wzięło przypadkowo? Jeśli tak, to sorry, za daleko poszedłem w skojarzeniach. No i jeśli wcześniejszymi moimi słowami czuje się pan aż "atakowany" (jakież to charakterystyczne), to ja nie widzę możliwości dyskusji z tak wrażliwym człowiekiem.
anatolb Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Kwota 2000PLN f-uje ostatnie kilka dni jako emerytura ubecka. Mamy rozumieć, że to się w Pana wywodzie wzięło przypadkowo? Jeśli tak, to sorry, za daleko poszedłem w skojarzeniach. No i jeśli wcześniejszymi moimi słowami czuje się pan aż "atakowany" (jakież to charakterystyczne), to ja nie widzę możliwości dyskusji z tak wrażliwym człowiekiem. O kwocie 2000 nawiązałem do ustawy anty ubeckiej. Przecież część burd w ostatnich dniach jest własnie o tą ustawę. I właśnie o to mi chodziło, nie w tym konkretnym przypadku tylko ogólnikowo. Przyjrzyjcie się Panowie sytuacji politycznej nie tylko z przekazów TV, poczytajcie inne media. O to mi chodzi. Prawda jest taka: kto nie jest za opozycją to znaczy ze jest ciemnotą, tak wynikało to ze wspomnianego wcześniej tematu "Nie matura..." A ja właśnie nie jestem za opozycją. Znaczy jestem ciemniakiem? Moherem? Kim jeszcze? TO znaczy że można mnie obrażać? TO jest równość sceny politycznej w kraju? To jest rzeczowa rozmowa? Kiedykolwiek pan widział żeby prawica blokowała mównicę (pomijam samoobronę) ? No proszę Panie Bartku, niech się pan nad tym chwilę zastanowi.
mayster8405 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 To jest forum modelarskie i takie powinno być A nie polit.. ...wanie! Popieram Admina HP ma być jak najbardziej.!
qba Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dobra szkoda bić piany, jeżeli będę zainteresowani prywatnym działem proszę o kontakt na PW.
Rekomendowane odpowiedzi