Shock Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Może z tej stronki się dodzwonisz http://www.modelarski.com/modelarstwo-kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 My z kilkoma kolegami latamy półcichcem na nie naszej czasem koszonej łące. Nie mogę zaprosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Trochę mnie dziwi że w okolicach Warszawy nie ma modelarskiego lotniska , żeby można było się spotkać w kilkanaście osób i polatać. Zobaczymy co Tomek powie po rozmowie telefonicznej w sprawie Michałkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 W okolicach Warszawy jest kilka lotnisk. Ale zlotowo centralnie koledzy sugerują w kierunku Poznania. Bo Radom chyba nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dla mnie obojętne ,te 300-350 km mogę machnąć na cały dzień latania . Jak pisałem ,myślałem głównie o przekazaniu nagrody czyli o Warszawie a tak naprawdę liczy się fakt gdzie dotrze najwięcej zainteresowanych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy1212 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Bo Radom chyba nie ? Ooooooo, nie ładnie Panie Tomku, nie ładnie. A jaka ma być formuła tego zlociku i jaki ewentualnie jest przewidywany termin? Bo jeżeli na 1 dzień ktoś ma machnąć 500 km w jedną stronę, to zapewne większość Kolegów zrezygnuje. Jeżeli zlocik były 2-dniowy, to można byłoby zorganizować go przy niewielkim wpisowym z zapewnieniem noclegu w pobliskim hotelu, no i jakąś infrastrukturę (czytaj: prąd, WC, namioty imprezowe ze stołami i ławami - ot takie sobie zabezpieczenie przed złymi warunkami atmosferycznymi, no i jakiś obiadek w pierwszy dzień można byłby dorzucić). Akurat niebawem mamy zebranie SM AR, więc możemy na nim przedyskutować temat, ale musimy znać jakieś konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Koledzy sugerowali coś w centrum, stąd nie proponowałem na razie Radomia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 A miało być kamerlne spotkanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ale dlaczego kameralne? Pierwszy oficjalny piknik PFMRC. Brzmi dumnie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nie jestem pewien czy to dobry pomysł. Mamy dobrą zmianę, nowe prawo itp. organizatora należy podać, uczestników też, inwigilacja pełna, prawo o zgromadzeniach... koszmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Koledzy sugerowali coś w centrum, stąd nie proponowałem na razie Radomia :-)Środek Polski jest o tyle dobry bo jest równie daleko z każdego miejsca w Polsce. Do Radomia nawet na dwa dni nie będzie mi się chciało jechać sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nie za bardzo wymagania do infrastruktury pikniku? W Wilczych Laskach był zalatwiony wjazd na agroturystyke co by się odświeżyć za "co łaska", toj toje stały, caring też jakoś był choć wiem że to najbardziej zawiodło ale nie z winy organizatora. A znajac życie to każdy z przybyłych i tak będzie sobie grillowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Panowie bez podniety.. Mój zamysł odnośnie spotkania się gdzieś w Polsce (najlepiej centralnej by każdy miał względnie blisko) polegał na tym aby nikt nie musiał się w nic angażować ! jednak aby odbyło się to na "legalnym" terenie ,lotnisku modelarskim , przy aeroklubowym,prywatnym . Ważne aby ktoś miejscowy/władny z owego lotniska wiedział o takim zlociku i był przychylny. Każdy przywozi co ma zamiar zjeść ,wypić -gril zapewniony przez mnie ,obsługa we własnym zakresie,parasole,krzesełka i przede wszystkim modele ! dobry humor ,chęć do integracji,rozmowy ,poznania się. Znając życie przyjedzie i tak kilka osób bo za pięć dwunasta większości zdechnie kot,teściowa zachoruje ,nagle przestanie działać aparatura ,3 zmiany w pracy,noga,ręka,kręgosup w gipsie itpitd . Mam nadzieję że rozumiecie,jak wypali wtedy można próbować coś na większą skalę,2 dni,składki,cateringi . Wtedy też potrzebny jest organizator ....(kupa niewdzięcznej roboty,problemy,zajęty czas ....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ja bym sugerował dla chętnych przyjazd piątkowy wieczorny, integracja i grillowanie, a w sobotę latanko, grillowanie, pożegnanie i po południem rozjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 To już kwestia pogody ,miejsca ,ochoty i dogadania .Tu akurat nic nie stoi na przeszkodzie aby z piątku na sobotę trochę się poznać przy "krzynce" piwa czy innych napojach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Może z tej stronki się dodzwonisz http://www.modelarski.com/modelarstwo-kontakt.html Dziekuję, właśnie zadzwoniłem. Pan Radek chory i leży w łóżeczku. Będę z nim gadał w poniedziałek. To już kwestia pogody ,miejsca ,ochoty i dogadania .Tu akurat nic nie stoi na przeszkodzie aby z piątku na sobotę trochę się poznać przy "krzynce" piwa czy innych napojach . Ale krzynka musi być bezalkoholowa, jeśli chcemy wjechać do jakiegoś Aeroklubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ja bym sugerował dla chętnych przyjazd piątkowy wieczorny, integracja i grillowanie, a w sobotę latanko, grillowanie, pożegnanie i po południem rozjazd. Jednak spotkanie kameralne A co do (...)Ale krzynka musi być bezalkoholowa, jeśli chcemy wjechać do jakiegoś Aeroklubu. to spotkanie TYLKO I WYŁĄCZNIE BEZALKOHOLOWE, bez alkoholu wstęp surowo wzbroniony Oczywiście tylko zacny Miód Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy1212 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Widzę, że na chwilę obecną formuła zlociku nie jest jeszcze wyklarowana. Ale patrząc tak z perspektywy czasu i moich doświadczeń organizacyjnych w tym zakresie, to propozycja formuły zgłoszona przez Tomka jest najbardziej przyjazna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ja mieszkam 50km od Michałkowa mogę poodjechać pogadać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi